My Place On The Web

O lume fãrã România (A World Without România)

O lume fãrã România (A World Without România)

2 Dec, 2010

Inainte de a incepe, as vrea sa zic inca odata La Multi Ani Romania !! odata cu ziua de 1 Decembrie, Ziua Nationala a Romaniei.
Am gasit un filmulet interesant pe internet.
Desi l-am mai vazut mai demult, acum, odata cu ziua Nationala, am zis ca merita sa ramana si la mine pe blog mentionat, pentru a vedea si cei care nu stiu ca tara noastra a avut o mare importanta la dezvoltarea lumii.
Multe lucruri frumoase au pornit din Romania si sunt in Romania .. pacat ca noi, sau cei care ne conduc (dar nu numai ei), nu stiu sa pastreze valorile noastre in tara, talentele romanesti sunt atrase tot mai mult de alte tari mai civilizate, pentru ca acolo au o viata mai buna si o rasplata a meritelor mai … cum trebuie 🙂Astept si comentariile voastre … despre a ramane sau nu in Romania .. si daca tara asta frumoasa mai are vreo sansa …

SCNet Romania

3 comments

  1. Bogdan /

    Astazi am urmarit si eu filmuletul si am ramas impresionat.Si inca odata simt si spun ,,SUNT MANDRU CA SUNT ROMAN,, si fara sa fiu patetic pot sa spun cu mana pe inima ca ma mandresc cu tara mea ROMANIA.

  2. Salut BizZu, sunt placut surprins sa vad filmuletul cu “A world whitout Romania” la tine pe blog. E unu din filmuletele mele preferate. In opinia mea el trebuie sa fie cat mai popular si in mai multe versiuni. Si cuvintele tale sunt frumoase si de laudat.

    Multumesc, apreciez!

  3. trista ar fi o lume fara Romania

Trackbacks/Pingbacks

  1. O lume fara Romania (A World Without Romania) - Ziarul toateBlogurile.ro - [...] O lume fara Romania (A World Without Romania) Thu Dec 02, 2010 2:13 am Inainte de a incepe,…

Spune-ti parerea despre acest articol ...