My Place On The Web

Florestenii cer reducerea preturilor la Fany!

Florestenii cer reducerea preturilor la Fany!

1 Dec, 2011

Fiind si eu Florestean de putin timp, ma alatur si eu protestului lansat de mai multi locuitori ai comunei Floresti, prin care vor sa determine conducerea Consiliului Judetean Cluj sa oblige firma Fany sa reduca pretul biletelor la transportul judetean.
 
Propunerea Florestenilor, este sa demaram o actiune comuna prin care sa solicitam Consiliului Judetean Cluj reducerea preturilor biletelor Fanny.
Impreuna suntem mai puternici, impreuna vom avea un cuvant de spus!
Trimiteti textul urmator catre infopublic@cjcluj.ro via email.
 

CER REDUCEREA TARIFELOR TRASEELOR JUDETENE OPERATE DE SC FANY PRESTARI SERVICII SRL: CLUJ-NAPOCA_FLORESTI SI CLUJ-NAPOCA_CETATEA FETEI CU 40%, DE LA 4 LEI LA 2.5 LEI SI CLUJ-NAPOCA – LUNA DE SUS DE LA 5 LEI LA 3 LEI; VALOAREA ABONAMENTELOR DE LA 90 LEI LA 54 LEI, RESPECTIV DE LA 110 LEI LA 66 LEI.

Aceasta este propunerea unui florestean, Arpad, pe forumul ziarului floresti-gilau.ro, propunere care a fost primita foarte bine de majoritatea florestenilor si sustinuta.

Compania Fany mai deserveste si alte rute din judetul Cluj, dar biletele pe mijloacele de transport care fac legatura intre comuna Floresti si Cluj-Napoca sunt cele mai mari.

Daca e sa facem o mica comparatie .. masina Turda – Cluj e 6.5 lei .. si sunt 35 km.
In schimb, Floresti – Cluj unde e vorba de 5 km, e 4 lei …
Vi se pare corect?

SCNet Romania

Spune-ti parerea despre acest articol ...