My Place On The Web

Traian Basescu a implinit 60 de ani. Ce ii doriti presedintelui Romaniei ?

Traian Basescu a implinit 60 de ani. Ce ii doriti presedintelui Romaniei ?

4 Nov, 2011

Presedintele Romaniei, Traian Basescu, implineste azi, 4 noiembrie 2011, o varsta rotunda: 60 de ani.
Traian Basescu
Numele lui Traian Basescu este unul dintre cele mai controversate de pe scena politicii romanesti. El este atat iubit, cat si urat in acelasi timp. S-a facut remarcat in peisajul politic nu numai prin limbajul care iesea in standarde, cat si prin deciziile pe care le-a adoptat inca de pe vremea cand era Primar General al Capitalei.

Traian Basescu e extrem de popular pentru rasul sau inconfundabil, dar si pentru tinutele – uneori prea “populare” – atunci cand efectua vizite de lucru prin tara, in calitate de presedinte al Romaniei.

Traian Basescu a demonstrat ca este un altfel de presedinte al Romaniei, unul “jucator” – asa cum singur s-a autodenumit – in mai multe situatii din timpul mandatelor sale (un moment controversat fiind cel al despartirii de PNL, in perioada Aliantei DA).

Traian Basescu este singurul presedinte al Romaniei care a fost prins injurand ziaristii, cu sau fara voia sa, precum si singurul sef de stat al acestei tari care a fost sanctionat de catre Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii.

Sursa: stirileprotv.ro

Asadar, sunt multi care il plac pe Traian Basescu dar sunt si foarte multi care il urasc, mai ales de cand criza in Romania se tot adanceste, salariile scad, lumea incepe sa fie din ce in ce mai saraca (bineinteles, nu punem la socoteala cei la care le-a mers bine si inainte si care ‘fac sa le fie bine’ 😛 ).

Dar sa nu il mai tot laudam si hulim atata, ca azi e ziua lui 😛

Acum, cu ocazia zilei de nastere a presedintelui Romaniei Traian Basescu, lasa-i un mesaj aici la mine pe blog, poate va fi auzit :)

SCNet Romania

Spune-ti parerea despre acest articol ...