My Place On The Web

Razy Gogonea – Un roman la Britain’s Got Talent 2011 [Matrix Man]

Razy Gogonea – Un roman la Britain’s Got Talent 2011 [Matrix Man]

24 Apr, 2011

Dupa cum bine stiti, Romanii au Talent, chiar si daca nu stau in Romania :)
Astfel, romanul Razy Gogonea a impresionat juriul concursului “Britain’s Got Talent” cu un numar de dans inspirat din filmul “Matrix”, intitulat “Esti un joc video real”.
Razy Gogonea, e un roman in varsta de 28 de ani ce a impresionat juriul concursului “Britain’s Got Talent“, dupa ce a executat un numar de dans inspirat din filmul “Matrix”, informeaza DailyMail. “Faci lucruri pe care nu le-am mai vazut facute de alti oameni”, i-au spus cei din juriu lui Razy Gogonea, care a dansat in stil breakdance (brake dancer popping).

Publicatia britanica a scris ca Gogonea a folst “vedeta” emisiunii “Britain’s Got Talent” desfasurata sambata seara. El a fost urmarit din public de prietena sa.

Romanul, care locuieste in prezent in Manchester, a intrat pe scena fugind pe genunchi, imbracat ca personajul Neo interpretat de Keanu Reeves in filmul stiintifico-fantastic.

La sfarsitul numarului sau, Gogonea a primit aplauze la scena deschisa din partea publicului ridicat in picioare.

Cei trei membri ai juriului s-au declarat “incantati” de performanta unica a romanului, de creativitatea sa si de “coregrafia extraordinara”.

Michael McIntyre, unul dintre jurati, i-a spus romanului: “Te iubesc Razy, ai facut lucruri pe care nu le-am mai vazut facute de alti oameni. Cred ca a fost un moment excelent. M-am bucurat sincer privindu-l. Esti Neo din Matrix”. La randul ei, Amanda Holden a declarat: “Ai folosit intreaga scena, ceea ce e foarte bine. O coregrafie minunata, o prezentare excelenta. Foarte bine facut!”, in timp ce David Hasselhoff i-a transmis: “Esti ca un joc video real… Bine lucrat!”.

Romanul a fost emotionat de laudele juriului, care a votat unanim sa-l trimita in etapa urmatoare a concursului, declarand ca “a fost minunat!”.


Pentru a vedea inregistrarea oficiala, accesati Youtube

Sursa: Hotnews.ro

Super tare !!!! :) Cu oameni de astia putem fi mandri si peste hotare ca suntem romani :)

SCNet Romania

One comment

  1. AnaRadu /

    Felicitari! Ma bucur ca ai ales sa mergi la Britain’s got Talent, pentru ca in Romania n-ai fi fost apreciat la fel. Felicitari, si suntem mandri de tine! Go Razy Gogonea!

Spune-ti parerea despre acest articol ...