My Place On The Web

Reclama Interzisa la Dacia Duster

Reclama Interzisa la Dacia Duster

15 Jan, 2011

   A aparut pe Internet o reclama ‘simpatica’ la Dacia noastra cu care ne tot laudam, mai exact la Dacia Duster, modelul 4×4 construit de Dacia.


   Oficialii Dacia au exclus din start orice fel de legatura cu acest spot, precizand ca este imposibil ca un film de acest tip sa aiba vreodata la origine ideea unei agentii de creatie agreate.
   Reprezentantii Dacia au declarat pentru Capital ca “nu este vorba despre o creatie care sa apartina sau sa fie avizata de Grupul Renault. Este o parodie, iar Internetul este, dealtfel, plin de asemenea parodii”.
   De cealalta parte, reprezentantii companiei olandeze Artcore au confirmat ca se afla in spatele producerii acestui spot. Christine Anderton, unul dintre producatorii Artcore, sustine ca filmul produs de ei este unul realizat complet independent de orice agentie de publicitate si ca reprezinta pur si simplu un exercitiu de creatie realizat de Berend Boorsma.

   “Calitate Europeana de top pentru un chilipir romanesc” este mesajul reclamei, cu un limbaj extrem de dur, care a dat peste cap orice regula a publicitatii conventionale.
Varianta originala a mesajului e: “European top quality for a romanian bargain.”

   Modelul Dacia Duster a fost lansat în anul 2010 si s-a impus rapid drept lider in segmentul sau pe piata din Romania, cu 4 826 unitati vandute. Remarcabil este faptul ca 92% dintre clienti au optat pentru versiunea varf de gama, Lauréate. Modelul cunoaste de asemenea un succes remarcabil pe plan international, cu peste 100.000 de comenzi la data de 31 decembrie 2010.

   Dincolo de aprecierea publicului larg, Dacia Duster a reusit sa-i convinga si pe profesionistii domeniului auto. Duster a obtinut astfel premiul « Autobest 2011 », precum si titlurile « Masina Anului 2011 » in Romania si in Croatia, precum si trofeul « SUV-ul Anului 2011» in Romania.

Sursa: Capital.ro

Voi ce parere aveti de Reclama la Dacia Duster? 😉

SCNet Romania

Spune-ti parerea despre acest articol ...