My Place On The Web

ROboTIFFarea – RObotzi merg la TIFF :)

ROboTIFFarea – RObotzi merg la TIFF :)

4 Jun, 2011

Tocmai am aflat ca RObotzi + TIFF = LAV si SEXY TIME mai exact .. RObotzii MO si FOCA vor fi la Cluj la TIFF :)
Suna bine? Asta voi stiti daca veti merge marti de la ora 21:30 la TIFF Meeting Point (in curtea Muzeului de Arta din Cluj-Napoca), unde vor fi proiectate toate episodele. Va fi si echipa CreativeMonkeyz acolo, prezenti la datorie, sa schimbe o vorba, sa raspunda la intrebari si sa rada impreuna cu publicul de legendarul MO si epicool F.O.C.A.

ROboTIFFarea - RObotzi la TIFF
Dupa proiectie ei invita pe toata lumea la un party RObotic care va avea loc in Obsession (za clab) incepand cu ora 23:00, cu intrare gratuita pentru primii 1500 de oameni – PARCIIII!. Be there or be square! (adica fiti acolo sau fiti patratzi).
In cadrul acestui chef se vor difuza in premiera una sau mai multe piese de pe albumul RObotzi – Best of Greatest Hits Ever “care o sa apara, undeva in vara”. Acest Party e o ocazie ideala de “bumtzi, bumtzi” si “be gu mine” (sau vorba lor “ma rog, cu noi … sau cu voi intre voi”).

Important de retinut e ca marti, la proiectie, se vor da afise si stickere moca (mai gratis decat gratuitul) cu MO si F.O.C.A. (in limita stocului disponibil) si Steaua CM. Vezi mai jos un mokup de afis + sticker (in realitate sunt imense si placate cu aur roz… nu, fara aur roz).
ROboTIFFarea - postere si stickere

Sursa: CreativeMonkeyz.com

Deci?? Veniti ?????????? :) Ne vedem acolo?????? :)

SCNet Romania

Spune-ti parerea despre acest articol ...