My Place On The Web

Robotzii MO si F.O.C.A. au sute de mii de fani pe internet

Robotzii MO si F.O.C.A. au sute de mii de fani pe internet

13 Feb, 2011

NEW: Un nou episod RObotzii
Da click pe RObotzii MO si FOCA – Seria 2, Episodul 12 [Reportaj]

Trei tineri din Cluj, Codin Pop, Ramona Cordos si Mihai Banea, au creat douã personaje animate care au strâns peste un milion de vizionãri pe internet. MO, robotul burtos care are probleme cu alcoolul, si camaradul sãu, F.O.C.A., mult mai evoluat si mai sobru, au apãrut pânã acum in doar trei episoade.

Primul filmulet cu MO si F.O.C.A., numit „Tatuaj” a fost lansat pe YouTube si in doar trei sãptãmâni, avea peste 900.000 de vizionãri. Al doilea filmulet, „Vin”, lansat dupa o sãptãmânã, a ajuns la peste 600.000 de vizionãri in doar 2 saptamani. Al treilea, „Defect”, a adunat peste 300.000 de vizionãri in doar douã zile. In spatele serialului care a fãcut mai multe vizionãri zilnice decât orice alt produs autohton de gen stau clujeanul Codin Sebastian Pop si prietenii sãi de la creativemonkeyz.com, un site care oferã gratuit lectii si elemente grafice.

Codin Pop si Ramona Cordos, doi dintre pãrintii robotilor. Foto: C.R.
Codin Pop si Ramona Cordos

Codin Pop (25 de ani), Ramona Cordos (22 de ani) si Mihai Banea (24 de ani) au lansat creativemonkeyz.com pentru cã isi doreau sã ofere lectii gratuite de folosire a programelor de design, graficã sau animatie, elemente grafice gratuite si noutãti din domeniul artei digitale in special. La sfârsitul anului trecut, adicã la sase luni dupã lansarea site-ului, cei trei s-au gândit sã facã tutorialele mai atractive prezentând in deschidere câte un filmulet amuzant. „Ideea de a folosi niste personaje-roboti pentru animatii mi-a venit in timp ce eram la dus”, povesteste Codin.

Numele personajelor au o istorie haioasã. MO este apelativul universal pe care-l folosesc intre ei cei trei creativi (obisnuiesc sã se salute cu „ce fa’ mo?”), iar F.O.C.A. vine „de peste tot si de nicãieri”, dupã cum spun tot ei. „Era pe vremuri un rapper clujean, «Ais The Chef», care cânta ceva de genul «E Cluj-Napoca/ imi iubesc orasul/ Cum iubeste oceanul foca». Aveam versurile astea in cap când am pus nume personajelor. Mai târziu am aflat cã Mihai are un prieten poreclit asa”, explicã Codin. Totusi, Ramona a gãsit o explicatie mai „aplicatã” acronimului: Fabricat Original Cu Aluminiu (F.O.C.A). Dupã ce a desenat mai multe variante, Codin s-a oprit la cea in care MO este un robot alcoolic burtos, ruginit si hiperactiv, iar F.O.C.A. unul mai sobru, mai serios si mai avansat tehnologic. Povestea spune cã, dupã o scurtã perioadã de glorie, MO si F.O.C.A. – roboti de talie micã fabricati in România – intrã in dizgratie odatã cu aparitia primelor modele de talie mare, fiind „uitati” intr-un depozit al Institutului National de Roboticã, de a cãrui bunã functionare trebuie sã se asigure.

Serverul a fost blocat

Când primul filmulet a fost gata, era evident cã animatia iesise prea bunã cã sã fie pusã in deschiderea unui tutorial: „Am pus filmuletul pe pagina de noastrã de Facebook si am rãmas socati când am vãzut cã in doar câteva ore a fost distribuit de 16.000 de oameni”. Asa cã s-au gândit sã facã mai multe episoade cu MO si F.O.C.A. pe care sã le urce pe YouTube, ca sã aducã vizitatori pe site-ul lor.

Dupã al doilea episod s-au ingrijorat brusc: din ce in ce mai multi internauti erau incântati de filmulete. „Nu mai era vorba de o joacã; trebuia sã ne asumãm responsabilitatea de a scoate la momentul anuntat urmãtoarele episoade”, mãrturiseste Codin. La 3 februarie, imediat dupã ce au urcat pe YouTube al treilea episod (oficial episodul 2, pentru cã prima animatie a fost consideratã episodul pilot), serverul care gãzduieste site-ul s-a blocat, dupã ce a inregistrat un vârf de 35.000 de vizitatori.

Desi sunt si unii care-i acuzã de plagiat, majoritatea mesajelor primite au fost „de bine”. „Foarte multi au cerut sã scoatem câte un filmulet la douã zile, ceea ce este destul de putin probabil in acest moment”, spune clujeanul, explicând cã ideea principalã si dialogurile se stabilesc in urma unor brainstorminguri de weekend (Mihai Banea locuieste momentan la Sibiu, asa cã sedintele se desfãsoarã tot pe internet). Animatia se face, in cel mai fericit caz, intr-o zi si jumãtate, iar vocea (care-i apartine lui Codin) mai ia o zi de muncã.

Ce planuri noi au tinerii pentru roboti

Cei de la „creativemonkeyz” se gândesc sã mai introducã niste personaje in serial si sã mai lucreze la muzicã. „Pentru generic – imnul României in opt biti – am lucrat cu Cezar «Druidul» Enache, care sperãm cã va accepta cât mai curând sã intre in echipa noastrã, pentru cã tot mai multi ne cer un ringtone”, spune Codin. si tot la cererea publicului, Codin, Ramona si Mihai plãnuiesc sã lanseze pânã la sfârsitul lunii un magazin online in care sã vândã tricouri, cãni, pixuri etc. cu imaginea robotilor. Cei trei sperã ca notorietatea câstigatã sã-i ajute si in promovarea site-ului creativemonkeyz.com, unde vor continua sã posteze lectii gratuite.

Sursa: Adevarul.ro

Vezi primul filmulet de animatie: Retusari instant cu Retouchan

 

Vezi Filmuletzele cu Robotzii MO si F.O.C.A.

RObotzi.S01.Ep.0.Tatuaj

Poti urmari RObotzii MO si FOCA – Episodul 0 [Tatuaj] pe site-ul creatorilor acestui filmuletz, CreativeMonkeyz.com, sau accesand imaginea de mai jos:

 

Subtitrare (Versuri) Roboti – Episodul 0 – Tatuaj
MO: Ce faci F.O.C.A?
F.O.C.A: Nnna, bine MO, uite…
MO: Ce vezi schimbat la mine???
F.O.C.A: ããã, nimic…
MO: Uite-te atent!
F.O.C.A: Foarte atent.
MO: Cel mai atent!
F.O.C.A: Aaamm… nu.
MO: Scaneazã-mã, nu fi copil!
F.O.C.A: Nenorocitule! Ce-i aia!?
MO: M-am tatuat, conservã de floci imbecilã legata la prizã ce esti cu mã-taaa!
F.O.C.A: si ce Satanã-i aia?
MO: ãla! E cel mai tare tatuaj din lume!
F.O.C.A: Da mediocrule, da’ ce reprezintã…
MO: Un BUTON!
F.O.C.A: Genial, sã-mi bag p*la…
MO: Apasã-l!
F.O.C.A: Aaaaa nu…
MO: Apasã-l, apasã-l, apasã-l, apasã-l, apasã-l, apasã-l, apasã-l, apasã-l, apasã-l, apasã-l, apasã-l, apasã-l, apasã-l… apasããã-l, apassããã-l, apaaassã-l. Apasã-l!
F.O.C.A.: Te caci pe tine cu stropi…
PUNCT.

RObotzi.S01.Ep.1.Vin

Poti urmari RObotzii MO si FOCA – Episodul 1 [Vin] pe site-ul creatorilor acestui filmuletz, CreativeMonkeyz.com, sau accesand imaginea de mai jos:

 

Subtitrare (Versuri) Roboti – Episodul 1 – Vin
MO: Ce faci F.O.C.A?
F.O.C.A: Nnna, bine MO, uite…
MO: in numele lui Trompy, ce Satanã ai acolo?
F.O.C.A: Fãceam curat si-am gãsit o sticla de Chateau La Fitte din 1787.
MO: sii… pune-mi o halbã!
F.O.C.A: Mediocrule! ãsta nu-i sifon! Se degustã, nu se bea de sete.
VOCE: Aaau! Mã doare-n p*lã!
MO: sii… pune-mi un shot!
F.O.C.A: ãããã… nu.
MO: Te rog dulce ca o savarinã!
F.O.C.A: Nu, cã tu te-mbeti instant ca nessu’, alcoolic anonim, si dup-aia nu mai scap de tine.
MO: Haai mãi lopitãule mascat, ca nu mã imbãt dintr-un shot!
F.O.C.A: Juri?
MO: Sã mi se ardã sursa!
F.O.C.A: Un singur shot?
MO: Singur… atât de singur…
F.O.C.A: Mda…
MO: F.O.C.A… F.O.C.A? Tu stii de ce beau io?
F.O.C.A: De ciudã…
MO: Da, da! Da, da’ mie nu mi-e ciudã cã-s eu supãrat! Mie… mie mi-i ciudã cã-s altii fericiti!
PUNCT.

RObotzi.S01.Ep2.Defect

Poti urmari RObotzii MO si FOCA – Episodul 2 [Defect] pe site-ul creatorilor acestui filmuletz, CreativeMonkeyz.com, sau accesand imaginea de mai jos:

 

Subtitrare (Versuri) Roboti – Episodul 2 – Defect
MO: Ce faci F.O.C.A?
F.O.C.A: Nnna, bine MO, uite…
MO: O p*lã roz din fier cu luminite! O p*lã roz din fier cu luminite! OMFG! OMFG! O p*lã roz din fier cu luminite! O p*lã roz din fier cu luminiteee…
F.O.C.A: Te-ai defectat, saibã cu ochi!
HELP
F.O.C.A: Nu fi panicat… Cât ai zice hopa, dacã esti stricat, te reparã F.O.C.A!
MO: Stimati ascultãtori puteti receptiona postul Radio România Actualitãti…
MO: P-p-p-poker face, p-p-poker face
MO: Adu’ Palmolive-ul sã-mi speli necuratul
WINDOWS ERROR!
MO: Vrei mai multã maionezã lângã McPuisor!
MO: Greuceanu sãri si-si uitã palosul in cãrutã.
MO: F.O.C.A! F.O.C.A, tu esti? Ce se intâmplã?
F.O.C.A: Bine cã ti-ai revenit! Cã dacã nu te resetam manual cu ciocãnelul.
MO: Ah! O p*lã roz din fier cu luminite! O pu*ã roz din fier cu luminite!
PUNCT.

RObotzi.S01.Ep3.Prieten

Poti urmari RObotzii MO si FOCA – Episodul 3 [Prieten] pe site-ul creatorilor acestui filmuletz, CreativeMonkeyz.com, sau accesand imaginea de mai jos:

 

Subtitrare (Versuri) Roboti – Episodul 3 – Prieten
MO: Ce faci F.O.C.A?
F.O.C.A: Nnna, bine MO, uite…
MO: F.O.C.A! F.O.C.A, tu-mi esti prieten adevãrat?
F.O.C.A: Da! Cu toate cã puti… Da tu imi esti mie prieten adevãrat?
MO: Da, da, da! Cum sã nu? Da… da, da! Absolut! Absolut! Da! Absolut! Mai absolut ca vodka. Da, da, sigur cã da! Da, da, da… Sincer, sincer! Focã, Focã, jur pe rosu! Jur pe rosu, Focã! Sã mã transform in telinã si sã-nfing in pãmânt dacã nu! Da! Pânã la râme… Nu, fãrã râme. Dar oricum, da! Jur! Da!
F.O.C.A: Da?
MO: Da…
F.O.C.A: Atunci, care-i culoarea mea preferatã?
MO: ããã… ããã, pãi ããã, dacããã mmm… ããã, dacã-i, dacã-i doi radical… radical din beta caroten, atunci iti place, ããã ALLL-ROOO-VERRR-MAAA-NEEE… stiu cã-ti place pestele!! iti place peste! Hai focã, focã, focã, cutu, cutu, focã, focã, mmmm, ce bun, ce bun! Cine vrea pestisorul ? F.O.C.A vrea pestisorul! Vrea F.O.C.A pestisorul ? A-fishy-fishy-fishy…
F.O.C.A: Nu…
MO: Atunci, sã sugi o ceapã!
F.O.C.A: Vezi!? Ceorbistule! De asta-s singurul tãu prieten…
MO: Iluzii… Mai am unul!
MO: Vale… Vale? Fii atent cum facem! Eu iti instalez un webcam si tu numai te dezbraci. Totul e pe internet, numai pe internet!
PUNCT.

RObotzi.S01.Ep4.Bilos

Poti urmari RObotzii MO si FOCA – Episodul 4 [Bilos] pe site-ul creatorilor acestui filmuletz, CreativeMonkeyz.com, sau accesand imaginea de mai jos:

 

Subtitrare (Versuri) Roboti – Episodul 4 – Bilos
MO: Ce faci F.O.C.A?
F.O.C.A: Nnna, bine MO, uite…
MO: Du-te direct in p*lã si ia-l pe cãcat si bagãti-l in p**ã cu mot cu tot… s-o f*ti de de trei ori, m*uie si dacã nu-i cu mã-ta si cu tac-tu si cu tot neamu’ tãu de pu** de sferã spatialã… Nesimtita dracu’ care esti!
F.O.C.A: Sunt uimit si foarte, foarte speriat!
MO: Focã, ce Satanã-i mega mucu’ ãsta ?
F.O.C.A: Stai, mediocrule! Cã poate-i o bombã!
MO: Sunt curios… oare ce-i inãuntru?
F.O.C.A: Sã ne gândim logic…
MO: Haida’
F.O.C.A: A cãzut din cer…
MO: Amin!
F.O.C.A: Poate e un fragment dintr-o stea!
MO: Da! Poate-i ciocafonul lui Lady Gogu’!
F.O.C.A: Mda… poate-i un intelectual!
MO: Aaaahh!!
F.O.C.A: Poate-s doi intelectuali!
MO: Aaaahh!!
F.O.C.A: Poate…
MO: Ia nu mai folosi cuvinte pe care nu le inteleg, cã-ti sparg tromfu in nas!
F.O.C.A: Deci vrei sã tac!
MO: Ahh! Poate-i alcool! Poate-i rom!
F.O.C.A: Rasistule!
MO: Poate-i tuicã! Poate-i vin! Poate-i pipi de rechin!
F.O.C.A: Poate-i mã-ta!
MO: Sau…
F.O.C.A: Mã-ta!
MO: Sau…
F.O.C.A: Coarde pentru instrumentul meu de suflat!
MO: Mã dezgusti, vulvarule! Bila vine cu mine…
F.O.C.A: N-o atinge!
MO: Ce fraiere!? Vrei scandal? Vrei sã ne piz*im? Te previn cã am propriul stil de Kung Fu! Stilul FU-TAI! Simte-mi furia!
F.O.C.A: Imediat, stai sã-mi fac un ceai…
PUNCT.

RObotzi.S01.Ep5.Intrus
Poti urmari RObotzii MO si FOCA – Episodul 5 [Intrus] pe site-ul creatorilor acestui filmuletz, CreativeMonkeyz.com, sau accesand imaginea de mai jos:


 

Subtitrare (Versuri) Roboti – Episodul 5 – Intrus
MO: Ce faci F.O.C.A?
F.O.C.A: Nnna, bine MO, uite…
MO: Focã, repede, prefã-te cã esti mort!
F.O.C.A: Mda… zi repede ce reprezinti, tampon invizibil.
Intrus: Hello, lesser robots, it is I, AWESOMETRON!
MO: Hopaa! Pune pe pauzã. Stai asa! Intrusu’ tocmai a zis ceva.
Intrus: I have come to replace you! You are not longer needed.
MO: Hoo… Jeanes, English no… Ablas românã?
F.O.C.A: Do you speak Romanian?
Crappy language pack selected.
Intrus: Salutare sclavilor! Sunt aici ca sã vã înlocuiesc. Vã sunt superior în orice aspect. Rezistenta e futilã!
F.O.C.A: Superior!?
MO: Sclav e vãru’ tãu geamãn, mã… putifer! Focã, dã-mi AWP-ul sã-l deprim pe fraier! Copile, vezi cioara aia?
F.O.C.A: Rasistule!
MO: Când pun ochiu’ în lunetã, curãt tot de pe planetã!
MONSTER KILL!
Intrus: Pueril! Verificã asta afarã! (traducere liberã: check this out)
F.O.C.A: Hmm… Impresionant! Dar din punct de vedere intelectual…
Intrus: Te domin!
F.O.C.A: Dar…
Intrus: Te domin!
F.O.C.A: Pãi, ãhh…
Intrus: Te domin! Te domin! Te domin!
MO: Focã… Focã, în p*la lui Satan! Revino-ti, revino-ti, focã!
F.O.C.A: Shh… vino cu mine!
Intrus: Mother f*cking robots! Ati furat de la mine! M-ati jefuit!
MO: Ce? F*ck your mama’s dead people, bã! (traducere liberã)
F.O.C.A: Prietene… noi nu furãm! Când e greu, ne adaptãm!
PUNCT.

RObotzi.S01.Ep6.Paralele
Poti urmari RObotzii MO si FOCA – Episodul 6 [Paralele] pe site-ul creatorilor acestui filmuletz, CreativeMonkeyz.com, sau accesand imaginea de mai jos:


 

Subtitrare (Versuri) Roboti – Episodul 6 – Paralele
MO: Ce faci FOCA?
FOCA: Nah bine, MO … uite …
MO: Bã, ciumbarles coco, oare existã roboate?
FOCA: Poate … in altã dimensiune, chiar noi suntem roboate!
MO: Uhmmmm, abastract!

~~~~ MONA si FOCA ~~~~

MONA: Ce faci FOCA?
FOCA: Da…bine…Mona…uite..
MONA: Da? Ce fain! Super scumpo!
MONA: Porneste radioul sã vedem dacã ne-a iesit biletul la extragere.
FOCA: N-are rost; statistic nu avem nici un fel de s..
MONA: Ce, tu? Adica io-s proastrã?! Ma faci grasã?! P**dã nespalatã la cur ce esti!
MONA: Tu esti grasã! Vacã autistã! Grasã, vacã, vacã grasã autistã! Vacã!
MONA: Stai Dildãu! Sezi, sezi Dildãu! Rau Dildãu! Las-o-n pace Dildãu! Bad boy, Dildãu, sezi!
FOCA: CURVO!
RADIO: La super mega extragerea loto 6 din 666 cu un report de ‘nspe mii de miliarde de Euro, cele patru numere castigatoare sunt: 26, 90, 60, 0!
MONA: Uau, uau, nu-mi vine sã cred! Pe cuvantul meu cat noroc! Doamne Iisuse Hristoase crestine, toatã toatã tremur! Uitã-te, si spitele de la roatã imi tremurã!
MONA: Vai, incredibil! Doamne, era sã fac condens! Toatã m-am udat!
FOCA: Vezi sa nu faci pe gresie!
MONA: Pãi, paã, stai asa, stai asa, nu mã grabi, pãi, imi iau jante cromate Louis Vuitton de ‘nspe mii de inch si, si, toatã, toatã mã fac fashion! Imi bag implanturi!
FOCA: Poate o tzâtzã intre ochi, o p**dã-n ceafa, de ce nu?
MONA: Si, si stii ce-mi iau fatã? Nu stii, cã esti proastã, vezi! Imi iau un iaht roz din diamant plin cu uleiuri dragã, si creme.
MONA: Ce stii tu despre creme? Si lubrifianti din lacrimi de pui de panda!
MONA: Si, si…stiu! Imi schimb geanta. Imi iau alt iaht plin cu genti! Si un iaht cu cataloage de genti! Si un iaht cu barbati! Da, Da!
MONA: Barbati cu cataloage cu genti! Si un iaht cu…avion!
FOCA: Cu ce bani, tu, imprastiato?! Cã banii astia ii donãm!
MONA: Ce, tu? Adica io-s proastã? Ma faci grasã?! Eu umblu stramb pe tocuri?! Eu nu stiu parca?! Eu nu-s fotogenicã?! Sau hau-bau, sau hau sau ce tot latri acolo, dragã?
FOCA: Tu, in afarã de p**dã, nu stii sa imparti absolut nimic.
FOCA: Banii astia ii donãm la sinistrati, si copii africani, si …
MONA: Ce vorbesti tu, neformatato? Tu mie nu-mi spui! Aia, is banii mei de iahturi, sa fim intelese!
FOCA: Mona, fã o fata de curva!
MONA: Ce?!
FOCA: Merci!
MONA: Dildaãu, diladãu, nuuuu, nuuu dildãu, nuuu, dildãu!!

MO: Si…FOCA, daca am fi femei, am avea drepturi?
FOCA: Mmmmmmmmmmmmm…nu!
MO: Da` tzâtze mari!?

PUNCT.

MONA: Graso, vacã, vacã, grasã autistã, vacã!

RObotzi.S01.Ep7.Tratament
Poti urmari RObotzii MO si FOCA – Episodul 6 [Tratament] pe site-ul creatorilor acestui filmuletz, CreativeMonkeyz.com, sau accesand imaginea de mai jos:


 

Subtitrare (Versuri) Roboti – Episodul 7 – Tratament
MO: Ce faci FOCA?
FOCA: Mmmnnnn .. da bine MO .. uite
MO: Ce satana e cu clopu ala la tine pe acoperis?
FOCA: ãããããã…
MO: Si de ce-ti curge mâzga aia aia nuclearã din bornãu?
FOCA: diããããã…..
MO: Arãti de parcã ti-a rãscolit cineva nãmolul cu o spatulã!
FOCA: Am rãcit mediocrule ..
MO: Infectatule! Zombalãule! Tu ai gripã de aia care te fieeeerrrbbbeee!
FOCA: Mnnnnnnn daaa….
MO: Dar pentru ca-mi esti prieten, voi face un sacrificiu! Da .. ha ha .. Az MO te va trata!
FOCA: As urla de spaimã da-s prea rãgusit …
MO: Nu te teme .. Cu rãceli din astea mã inveleam in razboi!
FOCA: Innn ce rãzboi??!
MO: In ce rãzboi? In rãzboiul lui Taci din gurã si ia pastila asta!
FOCA: Tu-mi dai ceva otrava de soareci, mã cap de dropie ..
MO: Nu ma smegmã! Astea-s vitamine!
FOCA: Vitamina Ce??
MO: Vitamina Ce altceva sa fie?!
FOCA: Bzzzzzz (scurtcirtuitat) .. Mi-ai mentolat ficatul! Mã ard cirtuiteleeeee!
MO: Hmm .. Esti mai grav decãt ma gândeam! Rãceala ta are o gripã! Bea licoarea asta!
FOCA: Ce e astaaa???
MO: Potiune de viatã!
FOCA: Aaaadiccaa???!!
MO: Rachiu de brad simpatic cu gogele de mânz ~~~~
FOCA: bzzzzzzzzzzzzzzz
MO: Nu-i nimic! De la febrã ti se trage! O micã combustie spontana. Rapid! Bagã pastilele astea.
FOCA: Mã simt atât de bine … poneiule mic…
MO: Delirezi in p*** lui satan. Bagã siropul asta!
FOCA: …………
MO: Arãti ca dragu. Da te mai simti rãcit??!
FOCA: Mmmmmmnnn NU. Mã simt ca un mutant!
MO: Pentru asta, am altã pastilã!

PUNCT.

MO: Rachiu de brad simpatic cu gogele de mânz ~~~~

RObotzi.S01.Ep8.Huda
Poti urmari RObotzii MO si FOCA – Episodul 8 [Huda] pe site-ul creatorilor acestui filmuletz, CreativeMonkeyz.com, sau accesand imaginea de mai jos:


 

Subtitrare (Versuri) Roboti – Episodul 8 – Huda
MO: Ce faci FOCA?
FOCA: Mda bine ma uite …
MO: Uaaaaa FOCA .. catã Hudaaa .. ce satan ii bezna asta????
FOCA: Stai iobagule, cã poate te suge!
MO: Hehehe .. n-ar fi prima :)
FOCA: Asta-i altfel de gaura …
MO: aaaaaa .. e cealaltã gaurã ??? .. (miroase gaura) .. Nu-i cealalta gaura!
FOCA: Nu ma, Rocco Siffredi .. nu-i gaurã de aia!!
MO: Du-te mãã .. sã mori tu sub dus ca nu e gaurã de aia. Expertule in scorburi care esti .. o fi vre-un abis de penis!
FOCA: Nu intelegi … e o gaurã neagrã …
MO: Nu intelegi … e o gaurã neagrã … Hihihihh ..
FOCA: Dacã nu mã crezi, bagã mâna si-o sã vezi!
MO: Dac-o bag pânã la cot .. oare risc s-o pierd de tot ??!
FOCA: Bag-o pânã la buric, poate nu patesti nimic …
MO: Care zgâtu mãti vrei sa iti indes mistretul in pi*doc .. ‘tuz natia ta de nazist, fascistu’ dracu camuflat !! Huoooooo .. Sãmântzarule !!
MO: Senin .. tu esti ?
MO: Ce p*** kkt faci FOCA?? Dati-as foc la cioc!
FOCA: Testam sã vad dacã rãspunde la sunet ..
MO: Si ?!??!
FOCA: Si nu rãspunde!
MO: Hai sã aruncãm cu ceva inauntru!
FOCA: Exclus !! Nu stim unde poate ajunge si cum!
MO: Nu fi copac!
FOCA: Poate ceva mai mic.
MO: Ti-arunci pu*za ?
FOCA: Dupã creierul tau!
MO: GATA! Am gasit! Arunc machetutza!
FOCA: Nu fi but!
MO: Sunt nebuuuuuuun :) Hâhâhâhâ :)

PUNCT.

RObotzi.S01.Ep9.Gin
Poti urmari RObotzii MO si FOCA – Episodul 9 [Gin] pe site-ul creatorilor acestui filmuletz, CreativeMonkeyz.com, sau accesand imaginea de mai jos:


 

Subtitrare (Versuri) Roboti – Episodul 9 – Gin
MO: Ce faci FOCA?
FOCA: Mda… bine, ma uite…
MO: FOCA! Traznitz-ar trompii matzu gros! Ce-i lompa aia???
FOCA: Nu e orice lampa mediocrule, e un artefact!
MO: ***pe mata! Da ce facem? Ne injuram asa pe fatza??
FOCA: Artefact inseamna obiect vechi !
MO: Poate fi si nou noutz, daca nu mi-l imprumutzi, da-l in p**a sa tzi-l fu*zi!
FOCA: Are puteri speciale .. trebuie studiat! Nu-l dau la orice retardat!
MO: Aaaaaa .. Puteri .. Studiat .. âhâ .. inteleg … Da-l .. lasa-l … lasa-l …
Geniu: Ce cacatu dracu ?? Statui de ma anchiloza-i. Care ma sumonasi vere???
MO: FOCA, lampa-i posedata!!! Piei aghiutza, prinde-mai de putza! Intra lui trompi cuvant si a lui spirtu sfant! Mancatzi-ar jermii ochii in mormant!
FOCA: Ma mangusta, pune brelocu` jos, ca asta nu-i nici de-a lui dracu nici de-a lui Cristos!
Geniu: Sunt duhul lampii fermecate si acu ca mi-o frecaratzi trei dorinte descuiaratzi! Dar fiindca sunteti doi, le impartiti voi intre voi!
FOCA: Eu primu, eu primu, eu eu , eu primu, euuuu primuuuuuuuuuu!
Geniu: Dorintza ta-i comanda pentru mine bosss!
FOCA: Atunci .. da-mi pestisorul de aur!
Geniu: Poc o basina, poc o maslina, poc o magie facuta in surdina, poc un cacat si un floc despicat si uite dorinta cum s-a intampat! Poc Pocii Pocii Guuut.
Pestisorul: Buna, eu sunt pestisorul de aur (hap)
MO: Epic ..
FOCA: Mdea.. eu vreau sa ma faci invizibil !
Geniu: Poc pocii pocii guuut!
MO: Hahahahahaha
FOCA: Ce dracu ai facut gazosule?!!?! Caca-mash in lampa ta! Muri-oai inecat cu voma sa mori!
Geniu: Pai nu zisãsi ca vrei sa vii invizibil?? Pai si te facui pensionar!
FOCA: Aooolleuuuu
Geniu: Ia hai .. gata joaca! Care e ultima voastra dorinta??
MO: Pai ….. aa…..
FOCA: Sa fie tot exact ca la inceput !!!!
Geniu: Poc pocii pocii guuut!
MO: Ce faci FOCA??

PUNCT.

RObotzi.S01.Ep10.Pufoshenia
Poti urmari RObotzii MO si FOCA – Episodul 10 [Pufoshenia] pe site-ul creatorilor acestui filmuletz, CreativeMonkeyz.com, sau accesand imaginea de mai jos:


 

Subtitrare (Versuri) Roboti – Episodul 10 – Pufoshenia
MO: Ce faci FOCA?
FOCA: Mda bine MO uite …
MO: Hâââââ … Iui FOCA, ce-i pufoshenia asta???!?
MO: Si-o activat ceva glazura ..
FOCA: Normalll .. Daca i-ai zambit cu chipul tau angelic ..
MO: Da uita FOCA cat e de dulce .. Ii un km de dulce .. E asa de dulce ca-mi vine sa ma iau in brate si sa ma strang pana nu mai am aer. Ca zaharul inmuiat in miere ii sarat pe langa ea. Ar putea exploda de dulce ce ii !
FOCA: Mda … ma uit la ea si-mi creste glicemia.
MO: Eu ma numesc MO, pe tu cum te cheama?
FOCA: Nu te intelege!
MO: Poate nu ma aude de scutul p****! Ah .. s-a facut si mai gros. `Tui natia lui de soric!
FOCA: Nu mai injura mediocrule, ca la orice injuratura isi mai pune un strat de armura!
MO: Aaaaaa .. si daca vorbim mumos, isi da din armura jos??
MO: Fraguta cu ciocolata si cu frisca amestecata, cu capsuna multa multa si vanilie zmeurica …
FOCA: Bezea !
MO: In sfarsit! Pot s-o smotocesc! O s-o iau si s-o indragesc .. o s-o invat trucuri .. Sezi pufoshenia ..
MO: Vezi ce repede invata??? Bravoooo …
FOCA: STAI! Nu o atinge ca o contaminezi! Trebuie testata! O duc in laborator.
MO: Ce??? FOCA .. stii vorba aia cu cel mai destept cedeaza?
FOCA: Da .. da.. da
MO: Desteptule! .. Hapciuuuu !!!!
.. SWEETALITY
FOCA: Egi .. pu**** me!!!!

PUNCT.

RObotzi.S01.Ep11.Psihic
Poti urmari RObotzii MO si FOCA – Episodul 11 [Psihic] pe site-ul creatorilor acestui filmuletz, CreativeMonkeyz.com, sau accesand imaginea de mai jos:

Subtitrare (Versuri) Roboti – Episodul 11 – Psihic
MO: Ce faci FOCA?
FOCA: Mno bine MO uite …
MO: Dic’ wow o woow cat abecedarul!
FOCA: Ordinarule! Ii o carte de psihologie.
MO: Si? E fina foaia? Sau … ce faci cu ea? E cu retete?
FOCA: E de psihologie!
MO: Ai tacuuut si mi-ai facut un sandwich!
FOCA: E o carte de psihologie, invat sa ma autohipnotizez!
MO: Aaaa, pai atunci … autohipnotizeaza-ma pe mine!
FOCA: Nu am cum! Pot doar sa te hipnotizez.
MO: Asa? Simplu? Fara auto? Bine, daca numa asa stii …
FOCA: Urmareste pendula …
MO: Da’ tine-o fix! Escaladami-ai p***!
FOCA: Ti se face somn! … Spune-mi, ce vezi?
MO: Pai aaa … Vad o aratare cu mecla de cersetoare, gen tampon cu aripioare, intre tate are … par, din urechi ii curge … zar si se aproprie mirata transpirand un sos de ceapa.
FOCA: Orice ai face, sa nu faci ce-ti zice!
“Papa savarinaaa!”
MO: Stiu eu cum sa procedez, la ispite nu cedez! Mai adu! Mai ai? Aaa … FOCA?
FOCA: Ai cedat!
MO: Da!
FOCA: Mediocrule! Urmareste lumina verde!
MO: Asa facem!
FOCA: Spune-mi .. Ce vezi?
MO: Pe mine! Da’ nu-s io!
FOCA: Cretinule! Nu te atinge!
MO: Ha ha ha! Nu te-atinge! Aaa … FOCA?
“Te tau, te feliez, cu talent te decupez!”
MO: FOCA! Repede, fa ceva!
FOCA: La numaratoarea mea te vei trezi! 1(“te tau,te tau”)…2…3 Esti bine ma sfecla?
MO: Da!
FOCA: Sigur?
MO: Aha!
FOCA: Hm … hipnoza vietii! Ma duc sa pun cartea-napoi.
“Te tau,te tau!”

PUNCT.

RObotzi.S01.Ep12.Bomba
Poti urmari RObotzii MO si FOCA – Episodul 12 [Bomba] pe site-ul creatorilor acestui filmuletz, CreativeMonkeyz.com, sau accesand imaginea de mai jos:

Subtitrare (Versuri) Roboti – Episodul 12 – Bomba
MO: Ce faci FOCA?
FOCA: Mda bine MO uite..
MO: FOCA, io-mi bag p*** in ea gara din acoperis!
FOCA: Insuficient .. Nu se astupa cu un pai.
MO: Tu vrei sa te gadil cu paiul intre amigdale !
MO: Ce jet oceanic ii pitocu asta patratos??
FOCA: Un cadou …
MO: Heee .. pentru eu ???
FOCA: Ii o bomba, cap de tzap!
MO: Ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
MO: Nu te pot lasa de izbeliste! Esti fratele meu! Circuit din circuitul meu, Esti ..
FOCA: Era inchisa usa?
MO: DA!
FOCA: O dezamorsam finut!
MO: A … Tu primu!
FOCA: Taiem cablul verde ..
MO: Au au au au aaa au ..
FOCA: Ce ai ma spasma??
MO: Ma bate stresu ..
FOCA: Am zis ca chill … o difusezi cu schil …
MO: NU alaaaaaaa! Ala rosu!
FOCA: Oare de ce?
MO: Poti tu sa dezamorsezi fara amor? NU poti! Ca .. DEZ AMOR SARE! AMOR = Iubire = Rosu = Culoarea pasiunii! E logic!
FOCA: Da, da da .. sau ala verde!
MO: De ce?
FOCA: Ca esti prea prost sa respiri.
MO: Si mata-i titirez !!!
FOCA: Ala verde!
MO: Ala Rosu!
FOCA: verde!
MO: Rosu!
FOCA: verde!
MO: Mov!
FOCA: Cee???
MO: Ciahhh !
FOCA: Hmm …
MO: Ai vazut fraiere, rontzãime-ai cucu! totul-i din incheietura! degeaba tot ..
BUUUM !!!!

PUNCT.

RObotzi.S01.Ep13.Pascal
Poti urmari RObotzii MO si FOCA – Episodul 13 [Pascal] pe site-ul creatorilor acestui filmuletz, CreativeMonkeyz.com, sau accesand imaginea de mai jos:

Subtitrare (Versuri) Roboti – Episodul 13 – Pascal
MO: Ce faci FOCA?
FOCA: Mda bine MO uite..
MO: Ci ci ci shiii …. da-mi un morcov!
FOCA: Mai nou esti canibal??
MO: Da-mi morcovul ca am un plan intunecat!
FOCA: Nu mai bine o lanterna??
MO: Ma mai tii mult cu mana intinsa??
MO: Bun bun bun .. si acu .. La piz de rezistons .. fâs fâs fâs magic pe leguma si capcana-i numa buna …
MO: Muhahahhahahahahaha ..
FOCA: Asta-i marele plan? Sa imputi o leguma????!?
MO: Shht .. guritza !!! .. In sfarsit am prins renul .. am prins renul !!!
FOCA: Ce ai facut??
MO: Am prins renul lui Mos Craciun !! Ha ha ha .. in tinem ostatic si-l dam pe cadouri!
FOCA: Maaa .. boschetarule! Asta-i iepurasul de Paste!
MO: FOCA .. nu fi naiv! Tu nu vezi ca flocosul are coarne??!
FOCA: MO … alea-s urechi !!
MO: Hi hi hi hi .. sigurrrr! âhâ …
FOCA: Mediocrule .. e iepurasul ala cu oua colorate ..
MO: Dezbracarea ! Jos hainutzele sa vad bilutzele !!
FOCA: Nu are oua de alea ..
MO: Nu le are?? Aaaaaa le faceee !!
MO: Caca un ou!!
FOCA: Nu poate sa faca un ou!
MO: Caca doua oua!!
FOCA: Inutil …
MO: Vezi !? Nu face oua .. clar .. e ren!
FOCA: Uauuu
MO: FOCA .. ai avut dreptate! Face oua direct colorate! Uita-te la ele, nu-s minunate??
MO: Deci nu-i Craciun??
FOCA: NU!
MO: E Dragobete ?!
FOCA: NU!
MO: Halloween !?
FOCA: NU!
MO: Solstitiu ?!
FOCA: NU!
MO: Paste ?!
FOCA: DA !!!
MO: Revelion?!
FOCA: Am zis deja ca-i Paste !!
MO: Ahh .. da … Si eu care vroiam sa tinem renul ostatec! Pai daca nu-i Craciun, oare ce mai asteptam?!
MO: Nu-i de parca o sa coboare Mos Craciun pe o sfoara tragand turbat din doua UZZI-uri ca sa-l salveze pe netrebnic ..
Mosul: Ahhhhhhhh !!!!!!!!!!!!!

PUNCT.

RObotzi.S01.Ep14.Dietatietoru
Poti urmari RObotzii MO si FOCA – Episodul 14 [Dietatietoru] pe site-ul creatorilor acestui filmuletz, CreativeMonkeyz.com, sau accesand imaginea de mai jos:

Subtitrare (Versuri) Roboti – Episodul 14 – Dietatietoru
MO: Ce faci, FOCA?
FOCA: Mda bine, MO … Uite ..
Vanzatoru: Ioooooo’s, Cu Dietatietorele! (se aude: Cu getatietoarele)
MO: Care zbieri in p*** in satan! Dati-as dobos pe chip!
Vanzatoru: Ioooooo’s, Cu Dietatietorele!
MO: Ma, behaitule! Ce dracu tot urlii asa! Inveli-me-as barzoiul cu mustata ta!
Vanzatorul: Sa traiesti, serifule stelar! Am un mega bonus premiu la oferta de sezon senzational promotionala de primavara, vara, toamna, iarna!
FOCA: Ambulantule, noi nu cumparam nimic! Asa ca hai, dizolvarea, ca supa la plic!
MO: Stai asa! Tu vinzi ceva?
Vanzatorul: Nu, mega prietene! Nu vand nimic! Dau aproape gratuit!
FOCA: Mda! Du-te de la mica-ta!
Vanzatorul: Mega amice, Nu ma ocup cu ace, brice si carice! Am ceva Mega special numai pentru tine!
MO: Da’ pentru mine?
Vanzatorul: Numai pentru tine! Esti mega pregatit?
MO: Ultra, giga, hecta, super p***** pregatit!
Vanzatorul: Iti prezint in exclusivitate si pentru ca meriti … DIETATIETORUL!
MO: PAMPAMPAAAAM! Si … face ce?
FOCA: Un fel de doua feluri!
Vanzatorul: Dietatietorul face de toate! Absolut tot ce vrei! Cu comanda vocala! Vrei o telina? Apesi butonul si ceri! Da-mi o gulie! Si mega soc, cartofu-i gata! Merge cu electronice, cu textile, cu de toate!
MO: Pfuaiiiiii ! Bagati-ai p*** in spirt! FOCA, tu ai auzit?
Vanzatorul: Il poti face si ca cadou! E mai mega masculin ca testosteronul fiola! Ideal de Ziua Barbatului!
MO: FOCA .. tre’ sa mi-l faci cadou! Fa-mi cadooou! E cadou meu de 5 Maaaai! Nu fi o imputiciune de spermazau! Ia-mi-l! Ia-mi-l ca tu ai bani! Boieru dracu care esti, huoooooo, ca tu nu mi-l iei! Chitrosule!
FOCA: Controleaza-te!
FOCA: Ma, vrajitorul din GOZ! Cat costa felu ala?
Vanzatorul: Pentru tine pret special, 10000 de marci, marci, marci …
Vanzatorul: 200, negociabil!
MO: A MEU, A MEU, A MEU, A MEU,A MEU, A MEU,A MEU, A MEU,A MEU … A MEU, A MEU,A MEU, A MEU,A MEU, A MEU,A MEU, A MEU! BUN, BUN, BUUUN!

Mai tarziu …
MO: FOCA, tu ti-ai cumparat dietatietor? Nu ti-ai cumparat! HEEHEE!

PUNCT.

RObotzi.S01.Ep15.Kidnapare
Poti urmari RObotzii MO si FOCA – Episodul 15 [Kidnapare] pe site-ul creatorilor acestui filmuletz, CreativeMonkeyz.com, sau accesand imaginea de mai jos:

Subtitrare (Versuri) Roboti – Episodul 15 – Kidnapare
MO: Ce faci, FOCA?
FOCA: A bine Mo, uite…
MO: Da-ti-as mâtzu zãbãlos, pune-mi foca jos, laser bãlegos! !
FOCA: Nu te apropia!
MO: Ce?!? Sã sar dupa tine?
FOCA: Nu intra in razã!
MO: Da, da, FOCA, is pe faza! Hopa!
mergand spre navã ..
MO: Raza soaaaaaareluui …
FOCA: Am fost rapiti!
MO: Si adusi direct in club… ataaaat ! Bumtzi bumtzi bumtzi bumtzi bumzti ..
FOCA: Mããã penisache, suntem pe o navã extraterestrã!
MO: Daaaa, clar Focã, e extraterestru ce e aici. Barmaaan, hai cu mã-taaaa! bumtzi bumtzi bumtzi bumtzi bumtzi bumtzi bumtzi
FOCA: Nu merge armele, suntem bruiati.
MO: Mâinile pe tzâtze, toti suntem bruiati, nu scãpati sãpunu’, nu vã aplecati! PARTYYY! ! bumtzi bumtzi bumtzi bumtzi bumtzi bumtzi …
FOCA: Mediocrule, nu este muzica!
MO: Nu esti tu cu astea! Eu simt muzica sufetul meu puuurr si inocent … Unde-s p**dele!? Aduceti p**deleeeeeeeeeeee! bumtzi bumtzi bumtzi
Robotzeii: Nu trebuia sa fie decat unul!? Habar n-am! Ii ducem pe amandoi! MARSH!
MO: Focã, asta-i club de ala de rasuciti, ca ma impunge unu cu ceva in sursã!
FOCA: Ii club la ma-ta in rozeta. Degeaba iti explic. Is extraterestri! Si ne ameninta sa mergem cu ei!
Robotelul: Hai odata, jeg pamantean!
MO: Suge-o! Nu mergem nicaieri!
Robotelul: MARSHH!
MO: Te despic ma, cap de pluta! Da-ti-as somn, biban si stiuca! .. Unde vrei tu mergem! Haida! Focã, ce stai? Esti nebun?
FOCA: Incearca sa iti ii gura …
Robotelul: I-am adus, Encefal Magistral!
E.M.: Pe a cui inteligenta o voi absorbi?
MO: Focã, oare suntem pe nava-tatã?
E.M.: Deci pe a celui albastru…
Robotelul: Da, stapane.
FOCA: Dupa ce imi ia inteligenta te va elibera..
MO: Stai! Ce!? Iti suge mintile?!?
Robotelul: Nu te misca! Mainile sus!
Initiez Mintalozonul!
MO: Creiere, ia-ma pe mine…in gurã! SUUUUGEEEE-OOOOOO! ! !
E.M: Suuge-o ??? Suge-oo .. buhâhâhâhâ
Robotzeii: suge-o, suge-o, suge-o!
FOCA: Nenorocitule, ce-ai facut a fost tâmpit si periculos!
MO: Hahahahaha .. My name is Geros. Dan-Geros!
FOCA: Tocmai ai distrus o entitate de o inteligenta formidabila!
MO: Focã, am doar doua cuvinte pentru tine: Suge-o!

PUNCT.

MO: Ataaaat .. bumtzi bumtzi bumtzi bumtzi bumzti bum.

RObotzi.S01.Ep16.Grim
Poti urmari RObotzii MO si FOCA – Episodul 16 [Grim] pe site-ul creatorilor acestui filmuletz, CreativeMonkeyz.com, sau accesand imaginea de mai jos:

Subtitrare (Versuri) Roboti – Episodul 16 – Grim
MO: Ce faci Foca?
FOCA: Da bine MO uite.
MO: Foca!? Ce-i cu boschetaru asta fumigena?
FOCA: Rockere! Scopu si durata vizitei! REPEDE!
MOARTEA: Am venit….
MO: Foca! Tu ai comandat pizza, pune-ti-as branza pe blat de hamesit! Mie mi-ai luat ???
MOARTEA: Am Venit dupa voi!
FOCA: Evident, noi eram deja aici 😀
MOARTEA: Sunt Moartea! Am venit sa va iau!
MO: Ma umbrosule! Luami-ai hamsteru’n chilie, bea-uai gaz din butelie, dati-as manzu cu chelie si Tzazyky la lipie! Moartea are coasa!
DEEEK FOCA! COASA LASER! Ba! exista o singura posibilitate: ori esti ceva … frizer futurist si vrei sa’mi faci freza la cuc, caz in care ne pi*dim fanatic in duel intergalactic ori esti moartea … si-atunci … uaaaa …..
FOCA: Ma preabanalule! Noi suntem roboti, nu murim!
MOARTEA: Sa mori tu? E criza! Va iau de vii si astept sa va macine rugina. Cumva tre` sa-mi fac norma …
MO: Ce spanac de-autobuz ?!?! Unde p**a lu serbet ne-ai adus? Ciontosule!
MOARTEA: Tu esti cam impertinent asa. Cum de nu ne-am intalnit mai devreme?
MO: Am stat ascuns…. la mata-n pi*da!
MOARTEA: Ceeeee?
MO: Glumesc :) Am o sanatate de fier :) Serios! Pune mana si vezi!
FOCA: Ma OZ suntem intr-un autobuz…
MOARTEA: Mdeaah … imi pare rau. Ce sa zic … bugetu-i mic … n’avem bani de teleportari si d`astea …
MO: Da cei cu stilu asta rasucit cu flocierele si futuiasi si … rozomovisme d’astea…
MOARTEA: Ce sa zic … am o inima de copil … E-acolo in spate.
MO: ESTI UN SINIHISTRU! SINIHISTRULE !!!
FOCA: Si … unde mergem?
MOARTEA: Pai … tot mergem asa pana crapati … dupaia … vedem … COSTELEEEEE FI-TI-AR NEED FOR SPEEDU Dracu! Vrei sa ne omori??!
FOCA: Fi antena! Cat mergem noi asa cu busu, tie nu iti iese nimic, Corect?
MOARTEA: Corect!
MO: Daca ti-am gasi un job asa … la jumatate de norma? asa … pana crapam. Mai iei si tu o pereche de tenesi la copii … un stixulet … o maslinuta
MOARTEA: Hmmm. Abstract ….
FOCA: Nu trebuie sa faci mare lucru.
MOARTEA: Hmmm …

MO: Fierb emotiile in mine … oare se descurca?
FOCA: Uita-te si vezi.

PUNCT.

RObotzi.S01.Ep17.Vocatie
Poti urmari RObotzii MO si FOCA – Episodul 17 [Vocatie] pe site-ul creatorilor acestui filmuletz, CreativeMonkeyz.com, sau accesand imaginea de mai jos:

Subtitrare (Versuri) Roboti – Episodul 17 – Vocatie
MO: Ce faci FOCA?
FOCA: Da, bine MO, uite.
MO: FOCA, m-am gandit la ceva.
*FOCA rade*
MO: Ce-ai ma, cotetarule murat? Nu glumesc! Ma tot bate un gand.
FOCA: Fa-i plangere penala.
MO: Sa prepusunem ca ai putea fi orice altceva in afara de paznic in depozit. Ce-ai fi?
FOCA: Orice??!
MO: Anysthing!
FOCA (Pirat): Hmm…Pai…As fi… Capitanul pirat ”FOCA cel Zbuciumat”. Arghhh.
Papagalul: Si papagalul Cioca. Cioca-boca, Cioca-boca, Cioca cu si Captain FOCA.
*Papagalul fluiera*
FOCA (Pirat): As strabate marile in lung si-n lat luptand sa ajung cel mai temut pirat!
Papagalul: Ca e soare, ca-i furtuna, ca ma fulgera la pruna, eu-mi duc lupta neinfricat, m-o facut mama pirat!
FOCA (Pirat): Simt comoara de-departe.
Papagalul: Pentru ca-s campion pe sate!
FOCA (Pirat): As explora fiecare insula cu rabdare si tact sa gasesc si cel mai ascuns artefact.
MO: Da, da foarte interesant. Eu as vrea sa fiu…
FOCA: Saltegiu? Frigoriferist? Balerin, betonist!
MO: Nu.
FOCA: Dar…
MO: Ninjaaaaa! Puti puti. M-as antrena cu marele maestru Tzotau-Lin, pe Insula Savarin. De dimineata pana seara! Puti, puti.
Maestrul: MO, pentru a deveni paznicul comorii trebuie sa fii ca apa!
MO (Ninja): Ud?
Maestrul: Dezarmeaza-ti inamicul! Musca e testul tau final!
*MO (Ninja) flutura sabia*
Maestrul: MO, dar inca zboara.
MO (Ninja): Zboara,zboara, dar numai f*te degraba!
MO (Ninja): Shhh…Se apropie cineva! Puti,puti!
Maestrul: Da, aah… te numesc gardianul comorii… Trompi fie cu tine! Ne auzim pe mess…
*Maestrul pleaca*
*FOCA (Pirat) intra in scena*
FOCA (Pirat): Arghhh!
MO (Ninja): De MO nu se poate trece, decat cu capul retezat!
MO: E clar cine ar castiga! Puti,puti.
FOCA: Da. Foarte clar.
*MO (Ninja ) si FOCA (Pirat ) se lovesc reciproc si cad pe jos*
Papagalul: Cioca-boca, cioca-boca, v-am dat la toti mu*e moka!

PUNCT.

RObotzi.S01.Ep18.Control
Poti urmari RObotzii MO si FOCA – Episodul 18 [Control] pe site-ul creatorilor acestui filmuletz, CreativeMonkeyz.com, sau accesand imaginea de mai jos:

Subtitrare (Versuri) Roboti – Episodul 18 – Control
MO: Ce faci FOCA?
FOCA: Mda .. bine MO uite …
MO: Ioooi, dami-as un cap in p**a. Ce zeita se apopie ca un vis slobozit din paradis!
FOCA: Esti ca un salut, buna!
Infirmiera: (rade) Sunt aici ca sa va fac controlul anual…
MO: Stai asa nebuno, lasa-ma sa te privesc.
Infirmiera: De cand e asa?
FOCA: Din totdeauna, poti sa treci peste.
MO: Da, poti sa treci peste! Sau iti place dedesubt?
Infirmiera: Mda, ultimele lui rezultate nu arata prea bine.
FOCA: Spre deosebire de tine….
MO: Foca esti ca paru de pe p***a.
FOCA: A?
MO: In pluuuuuus!
FOCA: Nu fi trist ca esti urat si puti, ramane intre noi ca platesti sa f**i.
Infirmiera: Putem sa incepem?
MO: Da iubita mica, ignora-l pe figurant, de cand s-a pensionat, numai e interesant.
FOCA: Ce trebuie sa facem?
Infirmiera: E simplu, trebuie doar sa va scanez.
MO: Scaneaza-ma tot, tot, tot, fi rea, infraroseaza-ma!
Infirmiera: Stai nemiscat.
MO: SEXY TIME!!
Infirmiera: Mersi.
MO: Placerea e de partea ta.
FOCA: Hm .. Dar .. ce faci dupa?
MO: Iese cu mine la un nectar de caise cu sirop Serzentte de fantezii si vise.
FOCA: Scuza-l, asa-i el, ca un supozitor in ureche.
Infirmiera: Bun, eu am cam terminat.
MO: Prematuro!
Infirmiera: Trebuie sa plec.
MO: Nu, nu, nu, nu, nu, putem fi singuri si aici. Foca jet oceanic!
FOCA: MO, Dute adu o patura.
MO: De ce?
FOCA: Ca ma lasi cam rece.
MO: Ai disparut ma ceafa lata, ingropa-ti-as destinu-n borhot.
Infirmiera: Nu va certati, putem gasi o solutie, este destul pentru amandoi. Sa stingem putin lumina, poate ar fi mai romantic!
MO: Foca lumina!
MO: Acolo, acolo! Da, da! Ce sfarcuri ferme!

PUNCT.

MO: SEXY TIME!!

RObotzi.S01.Ep19.Mini
Poti urmari RObotzii MO si FOCA – Episodul 19 [Mini] pe site-ul creatorilor acestui filmuletz, CreativeMonkeyz.com, sau accesand imaginea de mai jos:

Subtitrare (Versuri) Roboti – Episodul 19 – Mini
MO: Ce faci FOCA?
FOCA: Mda .. bine MO uite …
Pingu: Domnule FOCA, dupa analizele mele tehnoziomul are nevoie de mai mult pluraniu.
MO: FOCA, ce satana ii mini-coiu asta ambulant? Te-ai pedofilat?
FOCA: Mediocrule, Pingu e noul meu asistent.
MO: Ahahaha! Pingu! Hahahaha!
Pingu: Acesta este exemplarul esuat de care m-ati avertizat?
FOCA: Aha ..
MO: Ciue, ma? Esuata-i balena de ma-ta intr-o balta de pireu, luati-ar sursa foc de sobolanu dracu’ care esti!
Pingu: Cer permisiunea sa-l elimin!
MO: De-mi bag p**a in masa lu gombotu asta metalic, ii fac un frate mai mare, si-l pun sal bata animalic!
FOCA: Inspira 1,2! Expira 1,2,3! Calmeaza-te ficil, ca altfel ti-o cam iei!
MO: TradatoRULE, crezi ca ma poti inlocui? Ia un brat de p**e, mizerabiLULE !!
FOCA: MO, cat face 7*3?
MO: 7*3? 7*3 de cuc ma iei!
FOCA: 8*4?
MO: Sugi cacatu!
FOCA: 5*2?
MO: Castigi un coi!
FOCA: 9*5?.
MO: Ma cac intr-o punga, ti-o pun pe pres, ii dau foc, sun la usa si fug!
FOCA: Pingu, radical din 6743,895 la puterea 6?
Pingu: 3,06713152 ori 10 la a 11-a
FOCA: Deci, MO, tu sugi la viata!
MO: Da? No stai tu numa asa, ihi! Stai numa, stai, stai, stai! Lasa ca vezi tu! FOCA, ti-l prezint pe asistentul meu, STO!
STO: Bei cu mine!
FOCA: uuuuuuuuuuuu!
Pingu: Si ce stie sa faca?
MO: Combina substante chimice avansate, in solutii distilate.
FOCA: Adica?
MO: STO!
STO: Bei cu mine?!
MO: Tequila!
FOCA: Tipic!
Pingu: Domnule FOCA, pe care-l elimin?
STO: Bei cu mine!
…. STO si Pingu pleaca beti cantand o piesa in spaniola ..
(“Soy un hombre muy honrado, que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni al dinero, ni el amor”)
MO: Da-l in p**a, FOCA! Nu fi suparat ca te-a tradat ca un cacat!
FOCA: Da!
MO: Eu un lucru stiu in viata: omu cat greseste-nvata!

PUNCT.

MO: Omu cat greseste-nvata!

RObotzi.S01.Ep20.Mazga
Poti urmari RObotzii MO si FOCA – Episodul 20 [Mazga] pe site-ul creatorilor acestui filmuletz, CreativeMonkeyz.com, sau accesand imaginea de mai jos:

Subtitrare (Versuri) Roboti – Episodul 20 – Mazga
MO: Ce faci, FOCA?
FOCA: Da, bine, MO, uite ..
MO: FOCA, ce pute asa, a…ciclu cu mujdei. Te-ai besit?
FOCA: Nu!
MO: Ai plans cu ochiu’ maro?
FOCA: Nu!
MO: Ai dat alarma la chiloti!
FOCA: Ignora-l, ignora-l, ignora-l!
MO: Ceva ai facut, ca pute!
FOCA: Pute-n pi**a mati!
MO: Bleach! A, hu! Asta duhnea, a urda coclita! Thioi! Urata mi scarbosenia dracu! FOCA, ce uteru meu ii mizeria asta?
FOCA: N-am idee, o ducem in laborator si vedem.
MO: Du-o de aici, ca vomit! Ai tasnit ????!
FOCA: Mediocrule! Nu pot singur, eu trag, tu impingi!
MO: Tragi tu lu bunutu cucu pe nas, eu n-o ating!
FOCA: Mmmm! Da!
MO: Ce sgat faci, FOCA? Aci pute de-ti sare lantu de la bita, si tu dai mesaje?
FOCA: Sun sa-ti comand o pereche de c**e.
MO: Ce fraiere? Crezi ca nu ma tine sa imping piftia asta? Ii f*t un spit in ureche, de tat o imprastiu pe-aci!
FOCA: Cum sa nu!
MO: Fii pregatit sa tragi! …. Muti pe fa-ta, scarbofleasco! Hu-pac!
FOCA: N-ai cum sa-i dai smecta, ca se regenereaza!
MO: Aaaaaaa! Dami-ar Trompi inc-o p**a! C-am gasit solutia buna!
FOCA: Tu, esti intr-adevar special!
MO: FOCA, da-mi repede un sac de apa!
FOCA: N-am, dar poti face dansul ploii!
MO: No asta da idee! Fii atent, FOCA, ca un soim! Ca un soim! Trompi, strange-te de oua, da sa ploua, da sa ploua! Da-ne jetul tau de roua, da sa ploua, da sa ploua!
FOCA: Incre-fucking-dibil. Acuma testam p**a! Ca mazga-i dizolvata!
MO: Priveste partea luminoasa: macar nu mai pute! Ce dracu??!?!
FOCA rade.

PUNCT.

MO: Ai dat alarma la chiloti!

RObotzi.S01.Ep21.Fredonare
Poti urmari RObotzii MO si FOCA – Episodul 21 [Fredonare] pe site-ul creatorilor acestui filmuletz, CreativeMonkeyz.com, sau accesand imaginea de mai jos:

Subtitrare (Versuri) Roboti – Episodul 21 – Fredonare
MO: Ce faci FOCA?
FOCA: Mda bine, MO, uite…
MO: FOCA, am un pic de problema.
FOCA: Ceeee, mediocrule?
MO: Mi-o ramas o f*tai de cantecel in capau.
FOCA: Si????
MO: Si nu pot sa scap de el!!!!!! Auzi, auzi, auzi, auzi, mmmm!
FOCA: Unde tetanos ai auzit tu cantecel?
MO: Pai sa vezi: ma jucam cu o scoica de pe clitoral …
FOCA: Aaaa! Ce????
MO: Da, ma, ascultam marea. Uite! Cum suna?
FOCA: Jegos!
MO: Asa, si dup-aia am ascultat o piatra.
FOCA: Stiam eu ca tu faci lucruri inteligente in timpul liber.
MO: Da, da, si uite!
FOCA: Wow! Nu se aude absolut nimic, ma, preputz atomic!
MO: N-auzi? Cum cacatoc? Ca la mine canta. Auzi: tana-tananana-tananananananana
FOCA: Gandeste-te la altceva!
MO: Hmmmm! Pai, bere si, si vin, si tzate, pi*de cu tate care danseaza pe tana-tananana, nu merge!
FOCA: Bun! Atunci, ridica mainile sus!
MO: Si uit piesa?
FOCA: Nu, dar esti comic.
MO: Du-te-nspre ma-ta! Adica eu sufar aicea in chinuri amare si tu-ti bati pu*a de mine ca de-un dovleac ? tre sa scap de piesa asta!
FOCA: Da. BRB!
MO: Tana-tananana-tana, odom!
FOCA: Baga piatra aici, sa detectam de unde vine.
MO: Asa facem!
FOCA: Bun! Gaseste sursa muzicii si elimin-o!
MO: Ninja-time!
Fred: Ooo!
MO: Fraiere, tu ai facut piesa asta: tana-tananana-tanananananana
Fred: Aaaa, nu! Eu fac iabadabadu!
MO: Iaba ce?
Fred: Iabadabadu!
MO: Ia bada banu?
Fred: Iabadabadu. Iabadaba
Barrney: Tana-nananana-nananananana! Fred, Fred!
FOCA: Ai reusit?
MO: Da binen-teles!
FOCA: Deci nu mai ai piesa-n cap.
MO: Piesa, ce piesa?
FOCA: Tana-nanananana-nanananana.
MO: Aaaaaaaa!

PUNCT.

MO: Auzi: tana-tananana-tananananananana …..

RObotzi.S01.Ep22.Voiaj
Poti urmari RObotzii MO si FOCA – Episodul 22 [Voiaj] pe site-ul creatorilor acestui filmuletz, CreativeMonkeyz.com, sau accesand imaginea de mai jos:

Subtitrare (Versuri) Roboti – Episodul 22 – Voiaj
MO: Ce faci, FOCA?
FOCA: Mda bine, Mo, uite …
MO: FOCA, ce incepe cu niste bilete si se termina cu aha, aha, aha aha aha aha aha?
FOCA: O executie publica?
MO: Ce? O croaziera, mai, putzangutanule!
FOCA: Si mergi singur?
MO: Nain, tu vii cu eu!
FOCA: Niciodata! ‘Tuti croaziera matii!
MO: Ce-ai ma, chisalau fantastic, de unde era sa stiu ca ruleta aia-i volanu’ de la vas?
FOCA: Mda …
MO: Da nu tremura la pi**a. Rapid, deschide usita, scoate ceva mogodila deaia de aparat de-a tau si cheama salvarile!
FOCA: Din p**a urs, ca s-au pierdut toate in naufragiu.
MO: Spanac! Da nu-ti fie frica la pi**a. MO e un survivor!
FOCA: Survaivãr!
MO: Treaba ta! Eu m-apuc sa fac focu! 1,2,3 si, 4,5,6 si…1423, 1424, 1425 si … Tadaaaa !
FOCA: Excelent ! Lasa-l asa !
MO: O ‘Tui sgatii lui! Acuma, tre’ sa mancam crud!
FOCA: Sau mai bine …
MO: Shht! Cu catana si topor sunt un aprig vanator, cu un neveu naucitor, eu la prada-i dau omor! Iatala-i pe Nitãlai!
FOCA: Ce-i scarba aia?
MO: FOCA, cina, cina, FOCA!
FOCA: Nu, mersi! Tu, stii ca-i otravitoare, nu? Ce ne mai distram!
MO: Bine ca tu stai degeaba ca un fular, si eu lucru ca o haita de sclavi. Macar, pisa o idee, ceva!
FOCA: Vezi ca insula asta-i plina cu pietre?
MO: Asa, si?
FOCA: Si te-apuci frumos, si scrii din pietre un S.O.S mare de tot pe plaja, sa se vada din avion.
MO: Aha! Da, da, da! Sa scriu SOS, sos, sos. Asa facem! … Ioi! Ce ma doare spatele! Tot is copt ca un jitãl!
FOCA: Ai scris S.O.S.?
MO: Pf, da, am scris un sos cat plaja de mare. URIAS!
FOCA: Bun, atunci suntem ca si salvati! Trebuie doar sa asteptam sa treaca un avion.

PUNCT.

RObotzi.S01.Ep23.Destin
Poti urmari RObotzii MO si FOCA – Episodul 23 [Destin] pe site-ul creatorilor acestui filmuletz, CreativeMonkeyz.com, sau accesand imaginea de mai jos:

Subtitrare (Versuri) Roboti – Episodul 23 – Destin
MO: Ce faci FOCA?
FOCA: Mda bine MO … uite …
MO: Ce satan tot zornaie, ca un sirag de bile anale? FOCA, tu auzi?
FOCA: Evident, ma labie.
MO: Asa suna ca un cor bolund de vaci. De stepa, de pleu, desert, degeaba. Iee FOCA, ce-i asta?
FOCA: Hmmmm, Nu-s sigur, poate …
Ghicitoarea: Haoleu, maica, huita-i sa ma prezint! Sunt mama Doua Mida. Ghicitoare universala de senzatie magistrala, care baga zeii-n boala. Ham ovare haurite, circuite hampletite si cuvinte dovedite.
MO: Esti ghicitoare?
Ghicitoarea: Pai da!
MO: Hmmm, hmm hmmm hmmm. Nu. Ma dau batut ca laptele, zi.
FOCA: Mediocrule, nu-i ghcitoare deaia.
Ghicitoarea: Nu conasule, eu ghicesc viitoru in orice, leg si desfac farmece. fac minuni si dau blesteme, vindec curu de exeme.
MO: Ghicesti viitoru? Pfoaaaai. Ghicestemi-l mie!
FOCA: Astea-s povesti cu prostituate, mambogianbisme colorate, vrajeli de grupa mica.
MO: FOCA, dute si sapa o fantana, aici nu-i de tine, tu nu esti spiritual, nu simti magiaa.
FOCA: Mda..
Ghicitoarea: Hai maica intinde mana sa-ti citeasc baba treaba.
FOCA: Cati copii au murit in palma aia …
Ghicitoarea: Shhh, he nevoie de hliniste!
MO: Taaacii.
Ghicitoarea: Haoleu … e de rau…
MO: Haaaaaa …
Ghicitoarea: Vad o mare povara pe capu tau, venita de departe, o apasare mare, ca o constipare.
MO: Haaa, haaa.
Ghicitoarea: Si vad o…
FOCA: O laba trista.
Ghicitoarea: Vad ca ai un viitor hantunecat, distrus si dehezmembrat.
MO: Sa nu-ti dau mai bine cealalta mana?
Ghicitoarea: Da nu-ti fie frica maica, iti da baba talismanu cu care respingi dusmanu. Talismanu e vrajit de hapara de cutit si de pizma si de rele si de p***e cu sechele.
MO: Diii, cat de miez, orez, titirez.
Ghicitoarea: E de firma suta-n suta, daca vrei sa ho duci bine, sa il ai mereu la tine, daca nu il vei avea sa stii ca ai belit … manzu!
MO: Iti sincer multumesc din procesor!
FOCA: Hai gata balciu, dute tare ca ocupi spatiu.
Ghicitoarea: Bhaa date dracu ca esti urat si nu te f*te nimenea.
MO: Acum sunt in siguranta, am talismanul magic sacru!
FOCA: ITi dau la schimb 2 stropi de tuica.
MO: Talismanul magic sacru .. 3 stropi!
FOCA: 5
MO: 10
FOCA: 1
MO: Asa facem!
FOCA: Off …
MO: Ha ha ha! Mereu te f*t la astea.
(MO se imbata)
FOCA: Vezi ma inghesuitule, ti-am zis ca baba turna vrajeala! Talismanu asta, n-are nici o treaba.
MO: Da da-l in p*la FOCA, n-are nici un rost .. nici viitoru nu mai e ce-a fost!

PUNCT.

MO: Nici viitoru numai e ce-a fost!

RObotzi.S01.Ep24.Berila
Poti urmari RObotzii MO si FOCA – Episodul 24 [Berila] pe site-ul creatorilor acestui filmuletz, CreativeMonkeyz.com, sau accesand imaginea de mai jos:

Subtitrare (Versuri) Roboti – Episodul 24 – Berila
MO: Ce faci, FOCA?
FOCA: Mda bine, MO, uite …
MO: Ha, ce satan faci ma, zabasitule? Te muti?
FOCA: Nu, mediocrule!
MO: Nu? Atunci ce spanac ascunzi acolo? Compot de pi**e cosmice?
FOCA: Nu, ma, deshidratatule! Am adunat toate sticlele din depozit, le vindem ca sa reparam acoperisul.
MO: Ce, ce, ce? Ce? Zi sa-ti ramana casa infipta-n mat, de mingicar fomost troleibuzist! O sticla nu vinzi!
FOCA: Una, sigur, nu! Le dam pe toate!
MO: Zi sa-ti puta patu! Alea, is amintirile mele mai, clizma! N-ai avea parte de pi**a! Asadar, si prin “u” mare, sticla asta, am facut prima cucerire.
Printeso, ma scuzi ca te-nghesui, daaaaaaaaa, oare stii cum e, ca parca, dintrodata, te izbeste iubirea?
Roboata: A, nu!
MO: mmmm, iubirea doare!
FOCA: In locuri stramte!
MO: ohohoho! Da! Sticla asta mi-a aratat un semn. Tu, tu crezi ca ma poti opri, fraiere! Da fac ce vreau, ca-i ficatii mei, sa-mi zici pompier, ca beau de stingg, stii cum zic? Io am pus mie, in alcoolemie. Nu ma poti tu sa ma opresti, ca degeaba tot insistezi! Te repeti, te repeti, te repeti, te repeti …
FOCA: Wow! Pai asta schimba tot!
MO: Serios?
FOCA: Nu! Esti prost? Le vindem!
MO: Da asta ceva nu se poate, cum sa vindem mucificatoru? Fa-te muci, fa-te muci, fa-te, fa-te, fa-te muci! Da din buci, da din buci, fa-te, fa-te, fa-te muci! Fa-te, fa-te, fa-te muci! Da din buci, da din buci, da din buci, da din da din da din buci, fate muci, fate muci, da din buci, da din muci. (MO adoarme)
FOCA: Mda…
MO: Deci astea nu le putem vinde. Da am o idee! Le putem vinde pe astea!
FOCA: Ceeee? Unde le-ai gasit? Sunt ale mele!
MO: Ma doare hap la cuc! Par scumpe!
FOCA: Iti dau la schimb jumatate din sticle!
MO: Ti le poti bate de p**a! Ca-s mai ieftine ca foamea, astea is de aur!
FOCA: Nu intelegi! Sunt aduse din alta dimensiune!
MO fata: Care vrei sa fie cuvantu de siguranta?
FOCA: Pneumonoultramicrosopicsilicovulcaniconioza!

PUNCT.

RObotzii iau vacanta! Sezonul 1 s-a incheiat!
Cu parere de rau, va anunt ca RObotzii MO si FOCA, asa cum au anuntat si la TIFF, incheie primul sezon cu ce de-al 24lea episod (sau 25 daca il consideram si pe primul, cel pilot). Asa ca, momentan nu ne vor mai distra distra in fiecare joi (sau vineri) pana la toamna, dar isi vor incarca bateriile pentru a putea reveni in toamna cu forte noi, cu idei noi si comice pentru sezonul 2. Dupa cele 26 de saptamani de efort pe aceasta plantatie a animatiei, au si ei nevoie de o binemeritata vacanta :)

robotzii iau vacantza pana in toamna

Sursa: CreativeMonkeyz.com

SCNet Romania

190 comments

 1. sara ozdemir /

  sunt tari chia foarte tari si va iubesc

 2. razvan /

  mie imi place mult mo si foca si ii doresc pe faccebok

 3. Un nou episod din Seria a2a a RObotzilor – Plictis 😉 => http://bizzu.ro/2011/bizzu-hot/robotzii-mo-si-foca-seria-2-ep-9-plictis/

 4. Print3s@ Luy:X:X /

  Foarte Taree:X:x

 5. andreea /

  cand apare episodul 6? apropo: din cat in cat timp apare un episod nou?

 6. GeoRares /

  o prostie
  R***** ati gasit ca personaje
  O aiureala
  ica o mega dovada ca omenirea degenereaza rapit la un nivel subcerebral
  daca va continua initiativa asta eu propun sa schimbati personafele cu orici alceva din natura altfel copii astia se vor pierde de tot
  Ce dracu nu sunteti satui de fiare neam de ciocanari

  e rusunos
  in tara asta nu pride decat RAUL

 7. RObotzii au REINCEPUTTT :) Seria a2a cu MO si FOCA are deja primul episod! -> http://bizzu.ro/2011/bizzu-hot/robotzii-mo-si-foca-seria-2-ep-1-onomastica/

 8. Eu is mare fan roboti si din cate stiu la inceputul lui octombrie va incepe iar stiu de la colegi abea astept ca si voi intre timp am vazut la orane ca sunt suneri cu ei dak sunteti pe orange intrati si uitativa ca sunt persinalizate

 9. cand incepe mo si foca????????
  astept noul episod de luni in sir
  repede repede repede

  • RObotzii au anuntat ca vor reincepe episoadele in toamna, dar nu au precizat o data fixa.. asa ca.. suntem deja in prima luna de toamna .. asa ca … in curand :)
   cum stiu ceva va anunt 😉
   daca aflati ceva inainte, nu ezitati sa spuneti aici 😉

 10. fa-te muci fa-te muci fa-te muci fa-te muci. da din buci da din buci da din buci da din buci.fa-te muci fa-te muci fa-te fa-te fa-te muci :))

 11. bogdan /

  Pe ce data incepe ep 26 ?

  • BizZu /

   nu s-a dat data exacta, ci doar undeva prin toamna … ii asteptam cu mare interes :)

 12. migabi /

  fa-te muci fa-te muci fa-te muci fa-te muci. da din buci da din buci da din buci da din buci.fa-te muci fa-te muci fa-te fa-te fa-te muci ca F.O.C.A ii batran.da din buci da din buci da din da din buci ca mo este cel mai cool!!!!!!!!!!!!!

 13. migabi /

  Dar celmai tare mega party episod cand apare ? ? ?

 14. Alex /

  BizZu eu abia astept sa apara ep 25 ca sunt nerabdator si daca vrei sami dai indici cum va fi ep 25.SALUT BizZu

  • BizZu /

   urmatoru episod va aparea in toamna, cand baietii de la Creative Monkeyz considera ca vacanta a fost deajuns :)

 15. Alex /

  BizZu eu nu vreu sa apara ep 25 in toamna o sati scriu comentari in fiecare zii daca e nevoie, numa ca sa apara al 25 ep numa ala macar.Salut.Ce faci F.O.C.A?

  • BizZu /

   Salut Alex.
   Dupa cum prea bine cred ca stii, filmuletele cu RObotzii nu sunt facute de noi, ci de Creative Monkeyz .. eu doar le promovez pentru ca is clujeni de-ai mei si imi plac mult 😉
   Ei au decis sa ia o vacanta pana in toamna si nu avem ce face .. doar sa asteptam cu nerabdare inceperea sezonului 2 :)
   Pana atunci putem schimba pareri si sa discutam despre toate episoadele si ce au facut ei pana acum :)
   Blogul continua sa functioneze dar cu alte elemente de divertisment si chestii interesante :)
   Am mai spus si o mai repet, caut persoane carora le place sa scrie pentru a face articole noi si interesante ce merita sa fie citite si de altii. Doritorii sa ma contacteze pe pagina de Contact.

 16. dia /

  part dc vacanta :((

 17. andrea /

  Mai dar episodul 25 cand il puneti?:((

  BizZu cand il pui?Normal ar trebui sa apara joi si acum e sambata si tot nu-l puneti.

  • BizZu /

   Episodul 25 nu mai este. RObotzii au luat vacanta! Sezonul 1 a luat sfarsit, urmand sa inceapa sezonul 2 in Toamna.
   Felicitari RObotzilor pentru primul Sezon !!!
   Pana atunci o sa incerc sa va tin la curent cu noutatile RObotzilor!
   Va multumesc pentru ca ati fost vizitatori fideli ai blogului :)

 18. ‹3• G???g?†? :] . ‹³ /

  Heii`.:
  Sunteti tarii.:X
  Aveti id ceva?
  Imi dati un e-mail cu id vostru daca vreti.:X
  Felicitarii`.:X

 19. Andreea /

  bizzu dar ep 24 cand il pui?:|

 20. BizZu /

  avem in cele din urma versuri si la episodul 22 :) scuze pt intarziere, da timpul mi-a fost ff limitat in ultima vreme. caut persoane interesate sa ajute la acest blog, pt articole interesante, etc .. astept mesaj pe pagina de Contact.

 21. Vlad /

  Sunt frumoase ultimele episoade, dar cand o sa apara subtitrarea la “Voiaj” si “Destin”?

  • BizZu /

   avem versurile la Destin multumita lui Dragos :) sper ca zilele astea sa rezolv si la Voiaj, dar sunt ff prins cu amenajarile apartamentului ..

 22. Alex /

  episodul 22 e faini abia astept sa apara si ep 23 va fi super

Trackbacks/Pingbacks

 1. Robotii MO si F.O.C.A. au sute de mii de fani pe internet - Ziarul toateBlogurile.ro - [...] Robotii MO si F.O.C.A. au sute de mii de fani pe internet Sun Feb 13, 2011 3:29 am …

Spune-ti parerea despre acest articol ...