My Place On The Web

Ziua portilor deschise la Cluj Arena

Ziua portilor deschise la Cluj Arena

1 Oct, 2011

Cluj Arena isi deschide azi, 01.10.2011, portile.
De la ora 14.00 si pana dupa miezul noptii, clujenii vor putea intra GRATUIT pe noua arena sportiva a judetului, putand vedea tot ceea ce noul stadion ofera sportivilor si iubitorilor de sport.

stadionul Cluj Arena
Ziua portilor deschise va oferi vizitatorilor sansa de a participa la tombole cu premii, de a viziona la instalatia de afisaj momentele principale din construirea arenei, sau de a urmari jocuri si concursuri demonstrative sustinute de echipe de juniori, dar si reprezentatii de majorete. La punctele special amenajate vor putea fi achizitionate materiale promotionale oferite de catre organizatori.

“Ii asteptam pe clujeni in numar cat mai mare. Sper ca vremea sa fie ingaduitoare cu noi, iar cei care vor vizita Cluj Arena sa se bucure de momentul finalizarii acestui frumos obiectiv care, cu incepere de la 1 octombrie va intra in patrimoniul tuturor clujenilor, devenind o adevarata carte de vizita pentru comunitatea noastra”, considera presedintele Consiliului Judetean Cluj, Alin Tise.

Inaugurarea Cluj Arena va continua si cu concertele organizate in zilele de 8 si 9 octombrie, incheindu-se cu meciul oficial de deschidere, din data de 11 octombrie, cand “U” Cluj va juca un meci amical in compania echipei F.C. Kuban Krasnodar.

In data de 8 octombrie Voltaj, Semnal M si Senzor cu Grigore Lese vor deschide seara in care melomanii vor putea sa ii auda live pe componentii legendarei trupe Scorpions
In 9 octombrie, dupa un moment folcloric gratuit, oferit de cunoscuti artisti clujeni, Smiley, Pasarea Colibri, Loredana si Agurida, Horea Brenciu &HB Orchestra vor prefata recitalul trupei britanice Smokie

Detalii despre Concertele cu Scorpions si Smokie, puteti vedea pe Inaugurare Cluj Arena Cu Scorpions si Smokie

Sursa: Time4News.Ro

SCNet Romania

Spune-ti parerea despre acest articol ...