My Place On The Web

Bancul Zilei: In asteptarea Tramvaiului.

Bancul Zilei: In asteptarea Tramvaiului.

20 Aug, 2011

O femeie merge la magazinul de mobila si cumpara un dulap mare pentru haine. Ajunge acasa cu dulapul si se gandeste sa-i faca o surpriza sotului si sa monteze singura dulapul. Scoate instructiunile de montat si monteaza singura dulapul. Dupa ce termina se uita cu mandrie la dulapul montat. In acel moment trece tamvaiul prin fata geamului. De la zguduitura, dulapul se prabuseste. Femeia se apuca iarasi sa monteze dulapul. Pe cand este iarasi gata – trece din nou un tramvai. Dulapul se prabuseste din nou. Se apuca din nou: monteaza dulapul la loc – trece tramvaiul – dulapul se prabuseste. Suparata merge inapoi la magazin si face reclamatie. Meseriasul magazinului este trimis la fata locului sa vada care e problema. Se apuca meseriasul si monteza si el dulapul. La trecerea tramvaiului dulapul se prabuseste din nou. Se apuca din nou – monteaza dulapul la loc – trece tramvaiul – dulapul se prabuseste. La care meseriasul:
– Stiti ceva doamna, eu mai montez o data dulapul, ma bag dupa aceea inauntru si poate vad asa mai bine din ce cauza se tot prabuseste cand trece tamvaiul. Zis si facut – intra in dulap si inchide usa. In momentul acela vine sotul acasa, vede dulapul:
– O, iubire, vad ca ai cumparat dulap nou … Merge la dulap si deschide usa . Cand il vede pe celalalt in dulap se inroseste de furie si intreaba nervos:
– Ce cauti aici?
La care meseriasul speriat:
– Poate nu o sa ma credeti … dar astept tramvaiul.

:))))))))))))))))))))))))

Avea careva o scuza mai buna? :)

SCNet Romania

3 comments

  1. Drift3er /

    Super tare bancu!!!!:))

  2. Cam lung dar morala este foarte buna!

  3. Sigur nu-l crede :-)

Spune-ti parerea despre acest articol ...