My Place On The Web

Compunere liberã despre FEMEI

Compunere liberã despre FEMEI

4 Oct, 2011

Am primit pe email de la un necunoscut o Compunere libera despre FEMEIE facuta de un asa zis elev in clasa a2a :)

Femeia este o fiintã, pe care Dumnezeu a lãsat-o pe pãmânt dupã chipul si asemãnarea lui, desi toti o preferã dupã chipul si asemãnarea lui Pamela Anderson. De fapt si femeia este tot un fel de Dumnezeu, cãci pe pãmânt e atotputernicã. Nimic nu se face fãrã ea: nici politicã (vezi madam Thatcher), nici vâlvã (vezi Mrs Hillary Clinton), nici miliarde (vezi madam Rotschild), nici copii (vezi mama).
femeia moderna
   Femeile sunt de douã feluri: tinere si foarte tinere.
Cele mai in vârstã intrã in categoria „femei bine”. „Femeile bine” sunt acelea care au implinit 50 ani si de fapt merg pe 39. Oricum, la femei nu are importantã vârsta, ci cosmeticele, fiindcã fiecare produs cosmetic acoperã 2-5 ani. Asa cã dacã o femeie foloseste 20 de cosmetice poti sã spui despre ea cã nici nu s-a nãscut incã, desi primeste deja pensie.
   Femeia este subiectul celor mai multe cântece de dragoste, de aceea dragostea este intotdeauna un cântec. Tata spunea cã fãrã femei nu se poate trãi, iar cu femei este imposibil de trãit. Cea mai mare calitate a femeii este zestrea. Cel mai mare defect al femeii este maicã-sa. Dar asa cum inventatorii au inventat avionul fãrã pilot, revolverul fãrã zgomot, tot asa se incearcã o altã inventie: zestrea fãrã nevastã si sot fãrã soacrã. Cred cã cel care va pune la punct aceste douã mari inventii va primi Premiul Nobel pentru Pace.
   Femeile se pot impãrti, dupã cum spune unchiul Costel, in alte trei categorii:
femeile care au suflet si sunt stimate, cele care au caracter si sunt admirate si cele care au “nu-stiu-ce” si sunt cãutate. Eu nu stiu de ce sunt cãutate, cã doar nimeni nu se joacã cu ele de-a v-ati ascunselea, ci de-a v-ati gãsitelea. Unchiul Costel ii soptea lui tata despre una: „Ce mi-am cãutat mi-am gãsit, iar acum mi-e fricã sã nu-mi gãseascã ceva si medical”.
   Femeia este de genul feminin, desi unele poartã pantaloni, dupã cum unii bãrbati sunt de genul masculin si poartã sort de bucãtãrie. Femeia, spune legenda, s-a nãscut dintr-o coastã. De aceea se pricepe atit de bine sã miste soldurile. Prima femeie care a pãcãtuit a fost Eva. A doua femeie au fost toate celelalte.
   Cicã Eva a pãcãtuit cind a muscat din mãr. E posibil sã fie adevãrat, fiindcã intr-o searã, cind mama era plecatã de acasã, l-am auzit pe tata, care era cu o vecinã in salon, strigindu-i: „Ho, nebuno, nu mã musca!”. Probabil cã pe intuneric l-a confundat pe tata cu un mãr. intr-adevãr, când a iesit el din camerã, avea urme de muscãturã pe git, exact acolo unde este mãrul lui Adam. Pe urmã, ca in Biblie, tata i-a soptit vecinei: „Acum pleacã repede, cã dacã vine acasã sarpele, s-a zis cu noi!”.
Eu l-am intrebat: „Despre ce sarpe vorbesti, cã acasã nu trebuie sã vinã decât mama!”.
   Enervat, tata mi-a plesnit douã palme, de m-am vãzut cu toti sfintii, asa cum scrie la Biblie. Când s-a inapoiat mama, i-am cerut sã-mi explice legenda. in loc sã-mi explice mie, i-a explicat lui tata, dupã care l-a gonit din Rai si abia dupã douã luni s-a intors.
   Atat stiu despre femei. Pentru rest am sã mã uit pe gaura cheii.

Cam astea ar fi despre femei din privinta unui evel foarte tanar :)
Parerea voatra care e?

SCNet Romania

2 comments

  1. Foarte misto, dar mie- greu sa cred ca a foat scrisa de un copil de 8 ani:)

  2. Femeia este mereu DIVINA dar se citeste DI VINA (moldovineste)

Spune-ti parerea despre acest articol ...