My Place On The Web

Unguru’ Bulan si echipa de pe Electrolizei (Fratzica, Gusteru si C8ilu’)

Unguru’ Bulan si echipa de pe Electrolizei (Fratzica, Gusteru si C8ilu’)

17 Mar, 2011

Ideea Unguru’ Bulan a inceput dintr-o gluma, o idee care ulterior avea sa se dovedeasca a fi foarte buna. Mai exact pe data de 25 noiembrie 2005, atunci cand a fost lansata o inregistrare in mare voga la vremea aia, si anume reclama ‘Erdeesh‘. Era o reclama care parodia unul din cei doi mari furnizori de internet la ora respectiva din Romania si culmea, tot prin intermediul internetului furnizat de ei, reclama Erdeesh avand atunci o raspandire aproape imediata pe internet. La nici o luna de la evenimentul respectiv, tinerii din Baia Mare au primit un telefon de la Serban Huidu care le-a propus o colaborare de unde a inceput o frumoasa poveste. Povestea lor se regaseste sub forma unui concept numit in ziua de azi “Unguru’ Bulan”. O serie de intamplari hazlii prin care trec 4 luzari de pe strada Electrolizei din Baia Mare, cu dialoguri amuzante si situatzii rar intalnite.
Echipa de pe Electrolizei e formata din: Unguru Bulan, Fratzicã, Coptilu’ si Gusteru’.

Cateva cuvinte despre acestia:

FRATZICA

Un tip foarte calm (in sensul ca nu) caruia ii place sa se dea in spectacol de fiecare data cand are ocazia. Totusi, are niste principii foarte solide despre viata, societate si bun simt, pe care le aplica in fiecare zi atat celor apropiati cat si celor despre care il doare in brishca. Nu vrei sa te certi cu el, pentru ca mai devreme sau mai tarziu tatatat sparje! Este liantul grupului, cel care mentine flacara prieteniei aprinsa intre toti cei dragi. Este foarte de treaba si saritor atunci cand este nevoie, si-i plac la nebunie glumele de prost gust, mai ales cele facute de el. Iubeste sa se uite la meciuri de fotbal cu prietenii lui, iar cand echipa favorita o ia pa ptiele, Doamne feri !!! Echipa lui preferata este Steaua Bucuresti.

UNGURU BULAN

Unguru’ Bulan este un fecior dintr-o alta tzara, mai exact de la Debrecen, Ungaria. A venit in Romania doar pentru o vacanta si i-a placut atat de mult incat a devenit prima lui casa. Este un baiat foarte calm si de multe ori nepasator. Nu vrea scandal niciodata, nu vrea nici bine, dar nici rau. Tot ce vrea el este sa-si poata bea berea in liniste de fiecare data, aceasta fiind bautura lui preferata, si uneori chiar avutul lui cel mai de pretz. Si-ar da si painea de la gura pentru a drojdi o bere. Prietenii sunt totul pentru el, pentru ca-l ajuta atat psihic cat si fizic, el fiind mai dolofan si mai putin mobil ca ceilaltzi. Nu exista nimic sa-l supere prea tare. Dar si cand face urat….Este de asemenea un mare impatimit al fotbalului si nu va renunta niciodata la slabiciunea lui din copilarie, echipa de acasa, F.C. Debrecen.

GUSTERU

Trecutul lui nu este unul de care sa fie mandru. A fost valutist la viatza lui (bishnitzar) si nu ii este rusine de asta;munca e munca, iar banul este ban. In schimb ii este rusine de cate tzepe a dat la “clientzii” lui. Dealtfel, printr-o tzeapa autentica s-a cunoscut si cu Fratzica. El este probabil cel mai rebel si mai deschis la minte dintre toti membrii grupului. Este de asemenea cel care este tot timpul deschis la orice idei noi, indiferent de conditii; show sa fie! Este inteligent si plin de subtiluri, ceea ce uneori il scoate din pepeni mai ales pe Fratzica, care nu prea agreeaza genul lui de glume, el fiind un om mai “dintr-o bucata”. E rapidist, dar nu pan’ la moarte. Respectul pentru adversari este foarte important pentru el si nu tine mortis sa castige un meci; ce e corect e corect! Ii place totusi sa-l sicaneze pe Fratica in ceea ce priveste orientarile sportive, fiind, evident, fani ai unor echipe adverse.

COPILU (sau C8ILU’)

C8ilu’ a ajuns in viatza lor din pura intamplare. Din nevoia de a interactiona cu cei din jur, a ajuns sa-i toace creierii vecinului lui, Fratica. Este un baiat inteligent si inocent, care inca merge la scoala si are note bune. Ii intoarce vorba lui Fratzica de fiecare data cand poate, si de cele mai multe ori este hiperactiv; tot timpul trebuie neaparat sa faca ceva sa se simta remarcat. Nu are stare, ceea ce il face putin obositor pentru cei din jur. Tatal lui, betziv ordinar fiind, a plecat de acasa in urma cu multa vreme, iar acum locuieste cu mama lui in blocul lui Fratzica. Defapt locuieste mai mult pe la vecinul lui cel mai bun, care impreuna cu prietenii lui sunt ca un fel de parinti pentru Ionutz.

Cateva dintre inregistrarile lor, incluzandu-le chiar si pe PRIMELE cu care s-au lansat :)

Unguru` Bulan – Pastila cu iod (18 mar 2011)

Unguru` Bulan – Ziua Ungariei (15 mar 2011)

Sos de Ratza – Serban Huidu

Unguru` Bulan – C8ilu` si absentzele (11 mar 2011)

Unguru` Bulan – Mancarea saracului, luxul romanului (7 mar 2011)

Unguru` Bulan – Cum fac romanii economie (4 mar 2011)

Unguru` Bulan – Martisor contemporan (1 mar 2011)

Unguru’ Bulan – Elöre Kelemen

Unguru’ Bulan – Vamesii si pietele ne mananca zilele (24 feb 2011)

Unguru’ Bulan – Fratzica Mondialu’ (23 feb 2011)

Unguru’ Bulan – Licitatia din biserica (17 feb 2011)

Unguru’ Bulan – Valentine’s Day (14 feb 2011)

Unguru’ Bulan – Vrajitoarele (11 feb 2011)

Unguru’ Bulan – Prinsi in avalansa (7 feb 2011)

Unguru’ Bulan – Revolutie in Egipt (31 ian 2011)

Unguru’ Bulan – Metode romanesti anti frig (27 ian 2011)

Unguru’ Bulan – Ziua Unirii pe Facebook (24 ian 2011)

Unguru’ Bulan – Summitul vanatorilor de la Balc 2011 (21 ian 2011)

Unguru’ Bulan – Rezerva Nationala de Algocalmin (20 ian 2011)

Unguru’ Bulan – Protest la pompa (18 ian 2010)

Unguru’ Bulan – Apocalipsa pe Electrolizei (12 ian 2010)

Unguru’ Bulan – La ciordit de zarzavat (10 ian 2011)

Unguru’ Bulan – Cutremurul

Unguru’ Bulan – Elore debrecen

Unguru’ Bulan – Forza Steaua Rapid

Unguru’ Bulan – Am intalnit si romani fericiti

Unguru’ Bulan – Becali TV Angajeaza

Unguru’ Bulan – Jamuri XP

Unguru’ Bulan – erdeesh 1

Unguru’ Bulan – erdeesh 1.mp3

Unguru’ Bulan – Reclama Erdeesh 2

Unguru’ Bulan – erdeesh 4

Wallpapere cu Unguru’ Bulan, Fratzica, Gusteru si C8ilu’

Unguru Bulan Wallpaper Unguru Bulan Wallpaper Unguru Bulan Wallpaper Unguru Bulan Wallpaper
Unguru Bulan Wallpaper Unguru Bulan Wallpaper Unguru Bulan Wallpaper Unguru Bulan Wallpaper
Unguru Bulan Wallpaper Unguru Bulan Wallpaper Unguru Bulan Wallpaper Unguru Bulan Wallpaper
Unguru Bulan Wallpaper Unguru Bulan Wallpaper

Pentru a le downloada, accesati urmatoarele linkuri:
Wallpaper 1 | Wallpaper 2 | Wallpaper 3 | Wallpaper 4 | Wallpaper 5 | Wallpaper 6 | Wallpaper 7 | Wallpaper 8Wallpaper 9Wallpaper 10 | Wallpaper 11 | Wallpaper 12 | Wallpaper 13 | Wallpaper 14

Surse: UnguruBulan.Ro & Trilulilu.Ro


Voua va place Unguru’ Bulan ?
Care e personajul vostru preferat?

SCNet Romania

Spune-ti parerea despre acest articol ...