My Place On The Web

Videoclip: Puya – Vestul Salbatic

Videoclip: Puya – Vestul Salbatic

24 Jul, 2011

Binecunoscutul Puya, Hip-hoperul pe numele sau real Dragos Gãrdescu, a lansat luni, 11 Iulie 2011, pe MTV, cel mai nou videoclip al sau, la piesa “Vestul Salbatic”.
Atât melodia, cât si clipul sunt dedicate românilor care au plecat din România si s-au impus in tãrile in care s-au stabilit.

Puya - Vestul salbatic


Ca si piesa “Vestul Salbatic”, videoclipul este dedicat romanilor care au plecat din Romania si care s-au impus in tarile in care s-au stabilit. Videoclipul este compus din imagini trimise de romanii care au “cucerit” vestul.

“Românii au ajuns peste tot in lume si mereu isi fac simtitã prezenta. Dacia e pe strãzile din Germania, auzi Inna la radio in Spania si dai peste fum de mici in Italia. Versurile mi-au venit pur si simplu intâlnidu-i pe compatriotii nostrii plecati din tarã si fiind o piesã dedicatã lor mi-a venit ideea sã ii si bag in videoclip. Pânã la urmã ei pot confirma cã ceea ce se spune in piesã este 100% adevãrat.

Am asteptat 3 luni filmuletele trimise de ei si unele sunt chiar foarte reusite. Au sosit peste 80 de filmãri, multe dintre ele ajungând la sute de mii de vizualizãri pe net. Am selectat 20 mai reusite si a iesit o transmisiune din mai multe colturile ale lumii unde sunt români”, a declarat Puya la MTV.

Vezi Videoclipul: Puya – Vestul Salbatic

 

 

Ultimele videoclipuri ale lui Puya:

Puya – Americandrim

Puya – Undeva in Balcani

Surse: PuyaOficial.Ro & Youtube.com

SCNet Romania

One comment

  1. bianca /

    betoooon:x

Spune-ti parerea despre acest articol ...