My Place On The Web

Concert Roxette pe Cluj Arena

Concert Roxette pe Cluj Arena

22 Feb, 2012

Tocmai ce am auzit, ca in data de 19 iulie 2012 avem concert Roxette pe Cluj Arena :)
“Asa cum am mai spus incercam sa continuam seria concertelor de succes gazduite de Cluj Arena. Succesul deosebit al concertelor de inaugurare ne-au confirmat efectele deosebite generate de astfel de evenimente. Au avut de castigat nu doar spectatorii amatori de muzica, dar si proprietarii de hoteluri, restaurante, autoritati locale, practic intreaga comunitate. Este si pentru Cluj Arena un prilej de a constitui venituri”, a precizat presedintele Consiliului Judetean Cluj, Alin Tise.

Pretul biletelor la concertul Roxette:
Gold Circle – 120 de lei
Gazon – 45 – 65 de lei
Peluza 1 – Inel 1 si 2 – 65 de lei
Tribuna 1 – Inel 1 – 115 lei
Tribuna 1 – Inel 2 – 95 lei
Tribuna 2 – Inel 1 – 115 lei
Tribuna 2 – Inel 2 – 95 lei
VIP – 250 de lei.
 
pret bilete roxette

Biletele pot fi deja cumparatre prin reteaua www.myticket.ro, dar si prin Diverta, din 29 februarie. Cei care cumpara bilete in saptamana 23 – 1 martie, in zona Gazon vor beneficia de o reducere de 30%.

SC Emagic SRL, firma care organizeaza evenimentul, este cea mai mare companie de organizat evenimente din Romania. A fost fondata in Olanda, societatea incepandu-si activitatea in Romania in anul 2003.

Valoarea chiriei care ii revine organizatorului pentru evenimentul din 19 iulie 2012, e de 37.200 de Euro. Daca chiriasii vor folosi si energia electrica de la Cluj Arena, acestia vor achita si valoarea acesteia.
Ca masuri de protectie, chiriasul are obligatia de a aplica un strat protector cu sistem “portafloor” pt gazon, iar pentru protejarea suprafetei de tartan un sistem de protectie cu placi de cauciuc “heavy duty”.
 
“Aceste sisteme de protectie sunt folosite pe stadioanele din vestul Europei. Trebuie sa securizam si sa protejam suprafata de joc, dar sa oferim si cele mai bune conditii pentru spectatori. Suntem in negocieri si pentru aducerea altor doua mari concerte la Cluj, pana la finele acestui an”, a precizat Radu Ratiu, presedintele consiliului de administratie SC Cluj Arena SA.
 
trupa roxette

Trupa Roxette a fost Formata la inceputul anilor `80 si a devenit foarte rapid una dintre cele mai iubite trupe pop.
Dintre piesele cunoscute, as putea aminti: „It Must Have Been Love”, „The Look”, „Listen to Your Heart”, „Dressed for Success”, „Dangerous”, „Joyride2 sau “2Milk and Toast and Honey”. De-a lungul carierei Roxette a obtinut mai multe discuri de aur si de platina, asigurand si coloana sonora la mai multe filme.

Acestea fiind spuse, ne vedem la concert :)

SCNet Romania

One comment

  1. Canta bine Roxette !!:)

Spune-ti parerea despre acest articol ...